Aktywne Wpisy

hrumque +156
#yanosik koniec. Odinstalować trzeba.
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś

źródło: temp_file328270129226359409
Pobierz
mirko_anonim +31
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie bądźcie jak ja. Zepsujecie sobie życie.
Chodzę do pracy, po pracy od razu do domu, ona nie chodzi bo siedzi z dzieckiem i tak się umówiliśmy.
Już nie mam kolegów, bo nie wychodzę, bo w weekendy przejmuje dziecko, by mama odetchnęła.
Ogarniam "męskie" sprawy czyli kucie betonu jak pęknie PEX, buduję meble, koszę trawę, przycinam drzewka, ogarniam kominek
Nie bądźcie jak ja. Zepsujecie sobie życie.
Chodzę do pracy, po pracy od razu do domu, ona nie chodzi bo siedzi z dzieckiem i tak się umówiliśmy.
Już nie mam kolegów, bo nie wychodzę, bo w weekendy przejmuje dziecko, by mama odetchnęła.
Ogarniam "męskie" sprawy czyli kucie betonu jak pęknie PEX, buduję meble, koszę trawę, przycinam drzewka, ogarniam kominek
bo został dziś skradziony z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
#afera #zlodzieje #kradna #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: IMG_9710
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
potem się coś wnosi i się o wózki uderza bo sobie składzik robią
@SzybkiBLN: na balkonie w zimie nie będziemy przecież trzymać, klatka jest ogrzewana więc w czym problem
wyobraź sobie teraz, że z czymś takim nagle do twojego mieszkania musi wbić pogotowie ratunkowe bo sie twojemu dziecku coś stało
i zamiast wbiec po schodach tracą 5 minut na przeciskanie się przez wasze graty
no ale komu ja to tłumaczę, jak byś miał wyobraźnie
potem ktoś idzie z meblami i musi się przeciskać albo wywalić to przez okno
meble nie są ważne ale pogotowie z noszami też będzie musiało omijać wózek bo jaśnie wykopek musi trzymać wózek na klatce
będzie się dało klatkami przejść
@okoboji: dobra zarzutka, ale tym się trochę wsypałeś