Wpis z mikrobloga

Filmik z #p0lka tak się wybił, że widać tylko komentarze kobiet z trzeciego świata xD Są w szoku, że można zaliczyć 7 facetów w wieku 21 lat w tym dwa razy zdradzić

#blackpill #redpill
1-1-1-1 - Filmik z #p0lka tak się wybił, że widać tylko komentarze kobiet z trzeciego...

źródło: 1

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

z takim ryjem to ja się dziwię, że znalazł się jakikolwiek chętny

@o__0: logicznie rzecz biorąc - też częstio miewałem takie rozkminy. Potem zauważyłem, że przeciętny chłop (włączając w to niestety znajomych) bierze po prostu wszystko co podleci, niezależnie od ryja, szpetności czy wagi. Dosłownie - wszystko.
Do tego dochodzi stara prawda, że im laska jest brzydsza, tym łatwiejsza, bo chce sobie "udowodnić", więc daje na lewo i prawo.

Baaardzo często najbrzydsze
  • Odpowiedz
z takim ryjem to ja się dziwię, że znalazł się jakikolwiek chętny

@o__0: czego sie dziwisz? Ci goscie kozy ruchaja. To nie jest zart. Tak samo w egipcie, babcia to nie problem.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: Znam ten typ laski. Idzie taka na studia wyglądając jak córka najbrzydszej woźnej w szkole, na początku dużo się śmieje, wydaje się być równą osobą, a potem wypada na jakiegoś erasmusa i wraca zupełnie inny człowiek: odcięta od całej reszty, szlaja się tylko z jedną koleżanką, która też oczywiście na erasmusie była, ego wystrzelone w kosmos, a po paru miesiącach dowiadujesz się, że jej facetem jest jakiś portugalski zakolak,
  • Odpowiedz
@xionc0586: Dla nich zaliczenie białej laski z "rasy panów" to nobilitacja sama w sobie, więc może być nawet ulańcem 100kg z twarzą potwora, a i tak dla ciapola będzie wygryw. Z wyjątkiem naszych kochanych rodaczek żadna szanująca się europejka nawet nie spojrzy w stronę ahmeda/pajeta/mokebe.
  • Odpowiedz
@o__0: dlatego woli czarnych czyli najgorszy typ który myśli tylko o wsadzeniu parówy gdzie sie da. Nawet juz nie wiem kto z takiej dwójki jest bardziej zdesperowany
  • Odpowiedz
@wypok_user_321

@o__0 mokebe wszędzie pałę wsadzi - gdyby gniazdka elektryczne miały większe dziurki, to pewnie nawet tam by próbował

Mocne słowa przegrywow, którzy walą konia do jpg i wpłacają hajs dla onlyfansiar. Gdyby taka rozłożyła nogi przed wami to pierwsi byście lecieli XDD
  • Odpowiedz
@schweizer taa, żadna europejka nie spojrzy xd wyjdź do ludzi to zobaczysz w jak dużym błędzie żyjesz. Chyba, że te Europejki to liczysz tylko kobiety 50+ to faktycznie tam część czuje pogardę do ciapatych czy czarnych ale reszta by chętnie poczuła wielką, czarna knage xd
  • Odpowiedz