Aktywne Wpisy
IbraKa +238
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Guadalajara +58
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

Idę pierwszy raz w życiu na koncert, chłop 34 lata (znany polski raper). Trochę durne pytanie ale jak się do tego przygotować? xD W sensie tam jakis dress code obowiązuje? Koszula czy raczej bluza? Można tam przyjść już lekko zrobionym czy to jakoś weryfikują? Uważać na coś? Wszystkie komentarze dla beki będą usuwane, piszę serio xD #koncerty #muzyka #gibbs #rozwojosobistyznormikami
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Usunąć to sobie możesz pryszcze z twarzy xD
ubierz sie jak ci wygodnie, nie musisz „po hip hopowemu”
mozesz sie trochę zrobic (w stylu browar plus seta albo ćwiartka bez browara) - nie weryfikują tego, ale jak będziesz się zataczał to cię nie wpuszczą
mozesz wziac jakiegos blanta jak palisz zeby juz po wejściu sobie zajarac (tyczy sie wszystkich uzywek, w kiblu na koncercie Sokoła dziewczyny bez krępacji
A może nawet raper pokusi się o interakcję z całą publicznością i będzie krzyczał coś w stylu "wiecie co z nim zrobić"
no mówie ci wrażenia niezapomniane.
Generalnie najgorszy możliwy wybór na kooperacje z normikami, bo będziesz stał na końcu hali i nikt Cie nie puści bliżej, potem ręce z telefonami zasłonią Ci widok, a dźwięk drących sie jap zagłuszy Ci muzyke i wokal