Wpis z mikrobloga

@pani_Sylwia_z_1z10

@Lolenson1888: a co sprawi, żeby według ciebie wyglądał na zdrowego?

ja tam lubię doktora Bartka, słucham sobie na przyspieszeniu i dużo wynoszę z jego filmików

Gość wydaje sie bardzo merytoryczny, ale już go nie włączam, ale omijam filmy w których mówi o tym co jest niezdrowe, bo jak kilka obejrzałem to nie wiedziałem co miałbym jeść :)
  • Odpowiedz
  • 96
@Lolenson1888: koleś jest mega ogarnięty a jego organizm na bank jest zdrowy, jeśli sam stosuje się do swoich porad, w co nie wątpie
zdrowie i inteligencja nie zawsze idzie w parze z kwadratową szczęką i wyglądem adonisa..

pomyśl, że dzięki temu jaki on ma nieinstagramowy wygląd, on musi być merytoryczny i nie zacznie o---------ć jakiegoś szajsu z reklamowaniem jakiegoś gówna/scamu

można za darmo się dopisać do listy mailingowej, no koleś po prostu
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: @Jestem_Tutaj @pani_Sylwia_z_1z10 @sberatel @marnynick @kolar1 @KanJaweuDieZweite @Lolenson1888 @Galapagos_ @zasadzka01 @zasadzka01 @CJzSanAndreas @D00D00
-----
Wyglad ma normalny, jest zwyczajnie szczupłą osobą, jedynie co mozna lekką bekę strzelić, to że ma lekki kompleks
Bo na każdym kroku podkreśla "Doktor", wu wu wu doktor bartek.
Albo dzień dobry tu doktor Bartek Kulczyński a jest technologiem żywności a stopień doktora
  • Odpowiedz