Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: Miałam podobnie po powrocie z emigracji, czas robi swoje, ale spróbowałabym odnowić kontakty ze studiów i nawet LO. Jeżeli były jakieś osoby z którymi się dogadywałeś, to się do nich odezwij. Nic nie tracisz, nawet jak nie wyjdzie. I jak wyżej, zapisz się na jakieś zajęcia. Akurat szkoła tańca jest idealnym pomysłem, bo zazwyczaj brakuje tam facetów, więc nawet lepiej, że nie masz pary ;)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ściskam! Czytam że Ci trudno, piszesz też o sukcesach, których gratuluję. Może warto pogadać z fachowcem, czasem robimy coś nieswiadomie, co nie przysparza nam przyjaciôł, wiele można zmienic. Pod górkę miałeś i te trudności są zrozumiałe. Wszystko z tobą wporządku, przeszłość odciska się na teraźniejszości ale grunt to zadbać o siebie!
  • Odpowiedz
Czasem zastanawiam się, czy nie lepiej być patusem alkusem i przynajmniej mieć kobietę i znajomych...

@AnonimoweMirkoWyznania: Wbrew pozorom to nie jest pytanie retoryczne. Nie troluję, ale odpowiem: tak, czasami lepiej. Wyrwałeś się ze strasznego gówna, osiągnąłeś bardzo dużo, ale za cenę samotności i skutecznego skazania się na brak kobiety. Bo niestety w Warszawie czy innym Wrocławiu zawsze będziesz tym gorszym. Nie masz realnych szans nawet na przechodzoną myszkę 4/10 z
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: miras, zawsze jest szansa na poznanie nowych znajomych i przełamanie własnych ułomności. Miałem podobną historię, mniejsza patologia, ale większe s----------e xD
I jakoś dałem radę, nowych znajomych można poznać, dziewczyny też. Mirek powyżej dał Ci radę z tańcem- to może brzmi głupio, ale pomoże. Także głowa do góry i do przodu, zajebiście sobie dałeś radę i jesteś ogarnięty. Dasz radę.
ps wierzę, że jest Ci ciężko i samotnie, wiem
  • Odpowiedz
  • 62
Po samym stylu posta widać, ze normalny z Ciebie gość. Życze Ci zebyś w nowym roku poznał innych wartościowych ludzi i przestał być tak samotny!

Mirek wyżej może dobrze Ci poradził, zapisz sie na jakieś aktywne zajęcia, moze kogoś poznasz, a jak nie to chociaz przelamiesz bariere w podejsciu do innych, do zawierania znajomości. Życie jest za krótkie zeby sie wstydzić. Bardzo dużo juz osiągnąłeś, działaj dalej! Trzymaj sie byku.
  • Odpowiedz