@GrafikaUltraHaDe: Poza #logikarozowychpaskow naprawdę nie wiem, dlatego to wrzuciłem. Ostatni kontakt po randce, nie licząc tego maila, mieliśmy 3 lata temu. Byłoby mi miło, że tak bardzo zapadłem jej w pamięć, ale z całokształtu wnioskuję, że to niezbyt zdrowe myśleć dużo o kolesiu z przeszłości półtora roku po ślubie.
@Nighthuntero: Odpisałem "Cóż za zwrot akcji w Twojej wiadomości, gratuluję ślubu i dzięki za miłe słowa" bo tam był jeszcze nieistotny dla wydźwięku całokształtu fragment, który wyciąłem. W każdym razie dałem jasno znać, że odcinam się od tej znajomości, ale wygląda to tak, że może i by szukała, gdybym był jakimś desperatem. Pozostaje się cieszyć, że była szczera, bo jazda na dwa fronty to dla mnie straszne #!$%@?. Ale już współczuję
Pozostaje się cieszyć, że była szczera, bo jazda na dwa fronty to dla mnie straszne #!$%@?. Ale już współczuję mężowi, skoro ona często myśli co u innego faceta półtora roku po ślubie.
@BigShow: Prawda, są i takie szony, ale jak mówisz, że to było 3 lata temu to niezła agentka musi być. Chłopu można współczuć, ale możliwe, że wie na co się pisał i pasuje mu rola beciaka/cucka jeśli ta kobita
@BigShow: Jeśli mam być szczery to nie widzę tutaj nic dziwnego ani negatywnego.
Ja to rozumiem tak, że nie myśli o Tobie, a co tam u Ciebie słychać. Nie wiem jaki mieliście kontakt, jak bardzo się tam polubiliście na tej Sympatii ale takie "a ciekawe co u tej osoby" też mnie czasem dopada. To nic nie znaczy, zwykła ciekawość.
Co do tego "nawet spoko", to rozumiem to jako odpowiedź na zadane
Jakby ktoś nie wiedział, Sympatia to powiedzmy taki Tinder dla boomerów i tam się poznaliśmy, była jedna randka.
@BigShow: Prawda, są i takie szony, ale jak mówisz, że to było 3 lata temu to niezła agentka musi być. Chłopu można współczuć, ale możliwe, że wie na co się pisał i pasuje mu rola beciaka/cucka jeśli ta kobita
Ja to rozumiem tak, że nie myśli o Tobie, a co tam u Ciebie słychać. Nie wiem jaki mieliście kontakt, jak bardzo się tam polubiliście na tej Sympatii ale takie "a ciekawe co u tej osoby" też mnie czasem dopada. To nic nie znaczy, zwykła ciekawość.
Co do tego "nawet spoko", to rozumiem to jako odpowiedź na zadane