Aktywne Wpisy
olcayn +37
Trzymajcie mnie, bo ja zaraz zdechnę ze śmiechu. Mamy dobrą sytuacje gospodarczą, niskie bezrobocie, wysoką konsumpcje, opanowaną inflacje i stoimy u progu rewolucji technologicznej na miarę nowej rewolucji przemysłowej.
A jakiś pożalsięboże teoretyk codziennie ostrzega, grzmi i wieszczy krach na giełdzie lub długotrwałą bessę, bo tak mu wyszło z korelacji sp500 do miedzi i połowów łososia atlantyckiego pomniejszonych o produkcje soku pomarańczowego XD I jeszcze jak on sam siebie odurza tym szurskim kadzidłem to naprawdę #!$%@? z nim, ale jak się pojawia ktoś nowy na tagu, pyta o to jakie ETF na nasdaq czy sp500 kupić na longterm, a ten mu pisze, żeby "poczekać, aż będzie tanio, bo stoimy u progu końca hossy" to to już jest poziom bycia szkodnikiem na poziomie mickapl, który od 2020 mówi ludziom, żeby nie kupować mieszkań, bo zaraz będzie taniej XD
Już sam nie wiem z czego gnije bardziej: z przemądrzałego buca nierozróżniającego korelacji od przyczynowości i giełdy od gospodarki, z tego, że ten ekspert z bożej łaski na poprzedniej bessie(według własny słów) stracił kasę, na obecnej hossie #!$%@? zarobił i uważa, że jest mądrzejszy od innych, czy w końcu z tego, że pamiętam, że ktoś napisał mu w komentarzu, że jego posty stanowią większość wartości na tym tagu XDD W każdym razie z każdej z tych rzeczy mam większą beke niż nawet z tych szurów od shortsqueeza na jsw.
A jakiś pożalsięboże teoretyk codziennie ostrzega, grzmi i wieszczy krach na giełdzie lub długotrwałą bessę, bo tak mu wyszło z korelacji sp500 do miedzi i połowów łososia atlantyckiego pomniejszonych o produkcje soku pomarańczowego XD I jeszcze jak on sam siebie odurza tym szurskim kadzidłem to naprawdę #!$%@? z nim, ale jak się pojawia ktoś nowy na tagu, pyta o to jakie ETF na nasdaq czy sp500 kupić na longterm, a ten mu pisze, żeby "poczekać, aż będzie tanio, bo stoimy u progu końca hossy" to to już jest poziom bycia szkodnikiem na poziomie mickapl, który od 2020 mówi ludziom, żeby nie kupować mieszkań, bo zaraz będzie taniej XD
Już sam nie wiem z czego gnije bardziej: z przemądrzałego buca nierozróżniającego korelacji od przyczynowości i giełdy od gospodarki, z tego, że ten ekspert z bożej łaski na poprzedniej bessie(według własny słów) stracił kasę, na obecnej hossie #!$%@? zarobił i uważa, że jest mądrzejszy od innych, czy w końcu z tego, że pamiętam, że ktoś napisał mu w komentarzu, że jego posty stanowią większość wartości na tym tagu XDD W każdym razie z każdej z tych rzeczy mam większą beke niż nawet z tych szurów od shortsqueeza na jsw.
WillyJamess +378
Apeluję, żeby przestać wstawiać wszędzie mordę Tomczaka, bo przecież ten pajac właśnie w tym celu został wynajęty, żebyście go targetowali. On przyjmie na ryj każdą ilość śliny, a potem sobie po cichutku zniknie, tak samo jak Szumowski czy Niedzielski.
TO DONALD TUSK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KREDYT 0%, a nie jakiś pachoł, który zjawił się znikąd i za chwilę odejdzie w to samo miejsce. Tusk tymczasem pływa sobie w baseniku z wnuczkami, kopie
TO DONALD TUSK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KREDYT 0%, a nie jakiś pachoł, który zjawił się znikąd i za chwilę odejdzie w to samo miejsce. Tusk tymczasem pływa sobie w baseniku z wnuczkami, kopie
Własnie poznałem gorzką prawdę o tym co o mnie myśli piękna dziewczyna która mnie zlajkowała gdy pierwszy raz założyłem tindera przed poprzednimi świętami (wtedy mi jeszcze odpisała na życzenia i troszkę pogadała), ale nagle skasowała parę i już nigdy więcej nie dodała. Po zdjęciach udało mi się ją znaleźć na FB (to był największy błąd) i spróbować dodać do znajomych, konto trafiło tylko w obserwowanie. Przyszły aktualne święta, zwyczajnie kolega i mojefake konto boot który ją nie zna napisał do niej życzenia świąteczne a ta im odpisała, gdy ja napisałem nie dostałem nic! Laska mnie prawdopodobnie nienawidzi tylko za to że chciałem ją dodać do znajomych na FB. Jestem z Rzeszowa. Jestem całkowicie załamany, bo tym jednym ruchem skasowałem sobie jakiekolwiek szanse na relacje z nią. A wielka szkoda bo ładniejszej dziewczyny nigdy nie widziałem i raczej bardzo długo nie zobaczę. Kuriozum sytuacji polega na tym że wiem gdzie ona pracuje ale nigdy jej na żywo spotkać nie mogłem mimo iż prawdopodobnie mieszka jakieś 300 m ode mnie na tym samym osiedlu XD. Jakieś pomysły z waszej strony ma uratowanie tej relacji? #tinder #zalesie #przegryw
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63a7a1bb6ee95d57c2230cad
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: Leczyć się u psychiatry bo to co robisz nawet na standardy przegrywa z wykopu jest creep.
@AnonimoweMirkoWyznania: widać ześ przegryw a latasz za najladniejszą dziewcyzną jaką w życiu widzialeś. Tu jest problem.
@AnonimoweMirkoWyznania: jakiej relacji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Czy ja dobrze zrozumiałem, że ten krindż ciągnie się już od roku?