Ostatni dzień przed świętami. moja głowa już jest tak rozproszona sprawami wokół świątecznymi, że totalnie nie jestem się w stanie skupić w pracy. Od godziny tylko scrolluję internet, a wy jak tam? #praca #pracbaza #pracait #przegryw #programista15k #programista25k
@sikalafou: a ja jestem wiernym funkcjonariuszem mojego korpo i kabluje na takich cwaniaczkow aby być pierwszy do awansu u menago. (ok, pewnie mój menadżer przestał już czytać) ja tak samo, olewka kompletna.
@sikalafou: To znaczy, że nie jesteś pasjonatem. Jak tylko koniunktura z taniego kredytu ostatecznie dojdzie do ściany to tego typu klepacze polecą jak domek z kart. Skoro pracujesz 2 godziny dziennie przy nadmuchanych zarobkach to Ty i Tobie podobni powodujecie inflację. Pewnie przy c++ mózg by Ci spłonął. Wesołych świąt! :)
Panie i Panowie, mamy nowy rekord niskiego poziomu Wisły w Warszawie od czasów pomiarów. Według prognoz trend ten w najbliższych dniach się utrzyma i będą bite kolejne rekordy. #wisla #warszawa #susza #rzeki #bulwary
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link