Wpis z mikrobloga

@grzes_wu: wiem że żart ale BMW samo oferuje czy oferowało pakiety stylistyczne M nawet do diesli.

U mnie na osiedlu już lata temu gość miał bardzo fajne, zadbane E30 i stopniowo wymieniał elementy na Alpina i fajnie to wyglądało, nie wiem jaki silnik miał ale wizual elegancki. Także nie można tego mylić z Sebkami zakładającymi gejlooki i najtańsze zderzaki z laminatu
  • Odpowiedz
@bArrek: „Nawet do diesli” co tam że taki 3.0d jest 100x lepszy pod każdym względem niż 2.0 bena xD

Mpakiet to pakiet stylistyczny nie mający wogole związku z mocą tak jak Sline. A kolega @grzes_wu: ma racje bo sebixy przyklejają znaczki mpakiet nie mając żadnego pakietu, i lata tak połowa bmw serie 3 i 5 xD
  • Odpowiedz
@bArrek: No ja wiem bo sam go mam, ale jakby nie rozumiem „nawet w gnoju”. Audi S6 były oferowane w dieslu, to nie jest wcale jakiś słabszy czy gorszy rodzaj silnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Czesuafff96: nie wydaje Ci się że zacząłeś krucjate bez powodu? Ja nie mam nic przeciwko dieslom aczkolwiek w żadnym stopniu się one nie kojarzą ze sportowymi samochodami dlatego napisałem że BMW oferowało mpakiety "nawet do diesli"
  • Odpowiedz
@bArrek: No ja jej nie rozpocząłem bo to ty powiedziales że pakiety stylistyczne oferowano „nawet do diesli”, gdzie można było brać mpakiet spokojnie do silnika 1.6, bo to jest pakiet stylistyczny właśnie xD I nie rozumiem logiki. Ale Ok, widzę że poprostu jej brak jak w większości postów xD
  • Odpowiedz
@bArrek: No oczywiście że nie wychodziły bo Mpakiet to nie M xDDDD To są dwie ZUPEŁNIE RÓŻNE rzeczy.

Kompleksu żadnego nie mam, ale mam bekę że masz problem ze zrozumieniem różnicy między mpakiet a M i w temacie się wypowiadasz, dodatkowo starając mi się udowodnić że to j się splakalem XD ale Ok ja zakończyłem temat dawno
  • Odpowiedz
@Czesuafff96: na samym początku napisałem że BMW montowało pakiet stylistyczny nie tylko do serii M. Na początku się zesrałeś że diesel 3.0 lepszy niż bena 2.0 a gdy powiedziałem że się z Tobą zgadzam to się zesrałeś że nie wiem czym się różni mpakiet od m. Coś sobie wymyślasz, coś dopowiadasz i się kłócisz sam ze sobą tylko nie wiem po co mnie w to wciągasz xD
  • Odpowiedz
@bArrek: No ale właśnie początek Twojego zdania świadczy o tym że nie wiesz co znaczy Mpakiet a M:

„Pakiet stylistyczny nie tylko do serii M”

To są dwa zupełnie różne rzeczy, nie są te same, różnią się diametralnie. I od samego początku chodzi mi o to.

Co do diesla to nie zesralem się ale słowa „nawet do diesli” świadczą o tym że uważasz że one w dieslach nie powinny być
  • Odpowiedz
@Czesuafff96:
Po czym wnioskujesz że nie odróżniam mpakietu od m? Bo napisałem "pakiet stylistyczny" a nie "mpakiet"? xDD Ty na serio masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego.
Tekst o dieslu już Ci tłumaczyłem: chodziło w nim o to że nie tylko BMW M wychodzą fabrycznie w pakiecie stylistycznym a nie o ograniczanie praw diesli xD
Napisałem też że wiem że Grzesiek napisał żart i nie odpowiadam bezpośrednio na jego wpis.
  • Odpowiedz
@bArrek: Przecież zacytowałem Twoje zdanie z którego jasno wynika że nie masz pojęcia czym się różni seria M od M pakietu xD zacytuje jeszcze raz może za trzecim razem zrozumiesz:

„Pakiet stylistyczny nie tylko do serii M”

M pakietu w serii M nie ma więc ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Czesuafff96:
Zdanie:
„Pakiet stylistyczny nie tylko do serii M” oznacza że "M pakietu w serii M nie ma"?
Analogicznie zdanie:
"Silniki diesla nie tylko do traktorów" oznacza że silników diesla w traktorach nie ma?
  • Odpowiedz