Aktywne Wpisy

1X6D +314
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
Pobierz
Maly_Jasio +38
#alkoholizm
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje

źródło: comment_1671725986KE0aH8xJUaPr7Y5YqxMDb5.jpg
PobierzU mnie na osiedlu już lata temu gość miał bardzo fajne, zadbane E30 i stopniowo wymieniał elementy na Alpina i fajnie to wyglądało, nie wiem jaki silnik miał ale wizual elegancki. Także nie można tego mylić z Sebkami zakładającymi gejlooki i najtańsze zderzaki z laminatu
Mpakiet to pakiet stylistyczny nie mający wogole związku z mocą tak jak Sline. A kolega @grzes_wu: ma racje bo sebixy przyklejają znaczki mpakiet nie mając żadnego pakietu, i lata tak połowa bmw serie 3 i 5 xD
Kompleksu żadnego nie mam, ale mam bekę że masz problem ze zrozumieniem różnicy między mpakiet a M i w temacie się wypowiadasz, dodatkowo starając mi się udowodnić że to j się splakalem XD ale Ok ja zakończyłem temat dawno
„Pakiet stylistyczny nie tylko do serii M”
To są dwa zupełnie różne rzeczy, nie są te same, różnią się diametralnie. I od samego początku chodzi mi o to.
Co do diesla to nie zesralem się ale słowa „nawet do diesli” świadczą o tym że uważasz że one w dieslach nie powinny być
Po czym wnioskujesz że nie odróżniam mpakietu od m? Bo napisałem "pakiet stylistyczny" a nie "mpakiet"? xDD Ty na serio masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego.
Tekst o dieslu już Ci tłumaczyłem: chodziło w nim o to że nie tylko BMW M wychodzą fabrycznie w pakiecie stylistycznym a nie o ograniczanie praw diesli xD
Napisałem też że wiem że Grzesiek napisał żart i nie odpowiadam bezpośrednio na jego wpis.
„Pakiet stylistyczny nie tylko do serii M”
M pakietu w serii M nie ma więc ¯_(ツ)_/¯
@Czesuafff96:
Zdanie:
„Pakiet stylistyczny nie tylko do serii M” oznacza że "M pakietu w serii M nie ma"?
Analogicznie zdanie:
"Silniki diesla nie tylko do traktorów" oznacza że silników diesla w traktorach nie ma?