Aktywne Wpisy
mirko_anonim +40
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +12
@moderacja - wy sie tam dobrze czujecie?
#afera #orlen
@piesnababy: Bo #!$%@? spamował jak po##bany przez 54 godziny o tym samym, halooo xD
Istnieje coś takiego jak regulamin xD
Ponownie, istnieje coś takiego jak regulamin xD Od dzisiaj tu jesteście, czy jak? xD
Inni usunęli konto pisząc coś o cenzurze, ale nawet głupiego przykładu nie podali xD
@piesnababy: Odpowiedz od kogo? miachała biauka? No tak, bo on siedzi na wykopie 24/7 i integruje sie z użytkownikami xD
i to ja żyje w bance? xD
Ja też zrobię taki wis i zaczekam na odpowiedz papieża. Jak nie odpowie, bede codziennie napi##dalał tym samym, żeby potem krzyczeć coś o cenzurze, kiedy dostana bana za spam xD
Napisał raz, nikt nikt odpowiedział, bo napisał to na portalu ze śmiesznymi obrazkami, a nie na mailu.
Zaczął spamowac jak po##bany (54h) z jednego konta.
Dostał bana, a wraz z nim zniknęły te spamerskie wpisy. Wyjaśniłem już?
Znam.
Komentarz usunięty przez moderatora