Aktywne Wpisy
brazowooka_eS +157
Mam do Was pytanie motoryzacyjne z rana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
luke-dolla7 +1258
Z okazji Barbórki chciałbym życzyć górnikom:
świadomości, że rok ma 12 miesięcy,
zrozumienia, że nierentowne przedsiębiorstwa się zamyka,
akceptacji zasad wolnego rynku (tzn. jak się praca i wypłata nie podoba to można ją zmienić)
świadomości, że rok ma 12 miesięcy,
zrozumienia, że nierentowne przedsiębiorstwa się zamyka,
akceptacji zasad wolnego rynku (tzn. jak się praca i wypłata nie podoba to można ją zmienić)
#bekazpisu #bekazpodludzi #polityka
@Stalowypecherz: fiona do restauracji by chciała? ale tam dają trochę jedzenia na małym talerzu... ona wie że tam nie ma co liczyć na pełne koryto? no i dolewki wiadrem też nie będzie... ( ͡° ͜ʖ ͡°) przecież te 3 podbródki nie wzięły się od joggingu a prędzej sztafety 4xobiad + deser
Piękna sprawa. Nie jest mi ich żal ani troche, szczególnie małżonki Semeniuk, która została umiejscowiona w POLSA bez jakichkolwiek kompetencji.
@robert5502: wpuscic, pozwolic rozebrac, wybrac jedzenie z karty i zamowic jedzenie, a po 20minutach powiedziec, ze panstwo sa tu niemile widziani i wyprosic. Nie dosc, ze beda wkurzeni to jeszcze glodni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ramach protestu powinno to być praktykowane w całym kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie to tylko zastanawia jak często propagandziści TVP dostają mele na ryj w podzięce za swoją sowiecką pracę.
@robert5502: Pewnie szybko schował portfel i łypał na nich podejrzliwie. Albo oni zjedli pierwsi i łakomie patrzyli w talerze innych. Cóż...politycy...( ͡° ͜ʖ ͡°)