@Grooveer: lepiej niech nie wpisują dr Robert Malone i innych bo może się okazać że antyszczepy zjadają na śniadanie ilością i jakością prac, naczelnych kowidian ( ͡°͜ʖ͡°)
@hansschrodinger nie myli się ten kto nic nie robi. Lepiej pomylić się w tą stronę niż w drugą i nie doszacować zagrożenia, które spowoduje katastrofę.
@hansschrodinger dobra dobra nie zmieniaj tematu ( ͡º͜ʖ͡º) Wy szury pragniecie by wasz guru Braun doszedł do władzy i pociągnął do odpowiedzialności wszystkich "covidowców" xD
kiedyś mnie zablokowałeś, później odblokowałeś mogę mieć prośbę do ciebie? zablokuj mnie ponownie bo mi mózg robi wyrzuty, że czytam te twoje przedszkolne teksty i jeszcze czasem na nie odpisuję zrób to dla "kolegi" z wykopu, ok?
#koronawirus #covid19 #nauka
źródło: comment_1671565490EcEjztgdzMZgtAT4z59LeU.jpg
PobierzZresztą Grzesiowski pisze tylko o sprawdzaniu dorobku naukowego, dał tylko jeden warunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przed covidem to ciążowe pewnie robił rodzinie przed kolacją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten człowiek to dno moralne.
Przecież nie napiszę dosłownie co moze się stać z "drugimi" , jestes upośledzony czy co? xD
kiedyś mnie zablokowałeś, później odblokowałeś
mogę mieć prośbę do ciebie?
zablokuj mnie ponownie bo mi mózg robi wyrzuty, że czytam te twoje przedszkolne teksty i jeszcze czasem na nie odpisuję
zrób to dla "kolegi" z wykopu, ok?