Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Patologia z patostrimów widzi wpis z refleksją i nie wiedzą co to jest, reagują agresją słowną, jedyne co znają.
Co za rynsztok ja p------e, powinno się pielęgnować Mirko żeby takich wpisów było jak najwięcej
  • Odpowiedz
@CandyToy: Jak mieszkałem w mieście też mi było łatwo wszędzie wyjść, spacer z psem o 2 w nocy? Bez problemu, kiedy wszystko jest odśnieżone i oświetlone, nawet się tak grubo nie ubierałem bo wiatr nie smagał tak mocno.
Jesienią na mojej wiosce jeszcze dało się wyjść nocką ale teraz? Śnieg do połowy kolan i ciężko się do lasu przedrzeć, nogi mnie bolą po 50 minutach takiego łażenia choć pies zadowolony.
  • Odpowiedz
@CandyToy ja raz na jakiś czas wsiadam z mężem w nocy do samochodu i robimy 100 km, jeździmy bez celu, bez telefonu, rozmawiamy o wszystkim i o niczym. Robimy podsumowanie tego co się nam udało osiągnąć, tego co się nie udało, snujemy plany na przyszłość. Jest noc, cisza,spokój, nikt nie dzwoni, nikt nie przeszkadza. Polecam - bardzo uzdrawia relacje i pomaga uporządkować myśli
  • Odpowiedz
@CandyToy:

Spędzał więcej czasu bez internetu, social mediów

Dlatego musiałem zrobić fotkę, wrzucić ją na portal ze śmiesznymi obrazkami i poświęcić czas, żeby wypocić pseudointelektualny tekst.
  • Odpowiedz