Aktywne Wpisy
pavlucco +345
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
jmuhha +30
Jak można wykorzystać wnękę dla 5latka w pokoju dziecięcym?
źródło: 1000021259
Pobierz

Czy ktoś z powodzeniem używa Github Copilot w codziennej pracy? Testuje go od kilku dni i mam wrażenie, że gubi się on w bardziej dojrzałych projektach. Np piszę, by napisał prosty unit test a on gubi się przy nazwach zmiennych i trzeba cały czas po nim poprawiać. Już mu piszę wprost, co ma zamockować używając prostej biblioteki Moq (.NET) i jak a on i tak to zrobi źle. Albo prosze go o napisaniu funkcji z sortowaniem i to samo, albo w ogóle zrobić coś źle albo nie używał odpowiednich zmiennych (niezgodnych z opisem) przez co poprawa po nim zajmuje więcej czasu niż bym sam to napisał (a serio, nie oczekiwałem od niego rocket science.
Fajnie to wygląda, jak piszesz sobie funkcję
sum(int a, int b)ale czy ma ktoś jakieś success stories związane z programowaniem przy pomocy AI? Bo na papierze brzmi to fantastycznie, outsourcing nudnych tasków gdzieś indziej w zasięgu ręki (np pisanie unit testów) ale totalnie mi się to nie sprawdza. Może jakieś tipy od was?Ale pod koniec okresu testowego nawet przyjemnie mi się z niego korzystało bo przyzwyczaiłem się do automatycznego dokańczania pojedynczych