Aktywne Wpisy

ApuApustaja +8

bronxxx +33
Ukraińskie szlaufy robią sobie co nowsze zdjęcia na ig chłopy po 30 lat siedzą u nas i tłuką hajs. Z niektórymi byłem nawet na delegacji za oceanem i #!$%@? płaczą, że rodziny nie widzieli od roku. Bohaterowie #!$%@?. Mi te ukry już uszami wychodzą. Jeszcze ludzie wspomną moje słowa. Bo przestają liczyć statystyki narodowościowe. A przestępczość i HIV idą że wschodu. Panoszą się te ukry jak by byli u siebie. Zero wdzięczności
https://www.foto-kurier.pl/archiwum_artykulow/konkursy/pokaz-394-mamiya-645-pro-tl-artykul-opublikowany-w-foto-kurierze-10-1998.html
da się kupić jakieś filmy / klisze dostępne w ludzkim miejscu (Śląsk) ? i jeśli tak to jakie ?
Przyjaciółka ma urodziny dużo fotografuje i chcemy jej zrobić użyteczny prezent , tyle żeby nie wtopić
#fotografia #pytaniedoeksperta #pytanie
TYP: lustrzanka jednoobiektywowa na format zdjęć 6 x 4,5 cm z elektronicznie sterowaną migawką szczelinową
EFEKTYWNY FORMAT ZDJĘĆ: 56 x 41,5 mm
TYPY BŁON: błona zwojowa typ 120 na 15 zdjęć w kasecie HA-401, błona zwojowa typ 220 na 30 zdjęć w kasecie HB-401, błona 35 mm w kasecie HC-401 z możliwością stosowania formatu panoramicznego dzięki wkładce panor
W sieci tego sporo, stacjonarnie... nie znam śląska więc nie pomogę.
Dobrze gdybyś wiedział czy koleżanka woli B&W czy kolor i odpowiednio dobrać do tego film.
Jak B&W to ilfordy są spoko.