Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +102
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Grash-Varrag-Arushat +324
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
Z mojej kariery:
Kiedyś skradli mi kołpaki pod blokiem. No i znałem pewnego bezdomnego, który chodził po śmietnikach. Rozmawiałem z nim, czasami mu kupowałem piwko, aż pewnego dnia podczas dyskusji z kumplem o biznesie mnie olśniło. Mianowicie 2 pytania:
oraz
miały wspólną odpowiedź: zmówić się z bezdomnym.
Dałem bezdomnemu mojego ukochanego #windowsphone lumię 640, kupiłemu kartę sim, powerbanka 20 000 mAh i mu wszystko objaśniłem, że jakby znalazł coś co wygląda jak skrzynka z zielonymi płytkami w środku, coś jak komputer, albo telewizor to mu za to zapłacę, a na telefonie dodatkowo były zdjęcia moich kołpaków i ilustracje jaka elektronika by mnie interesowała.
No. To był ostatni raz jak widziałem moją lumię, powerbanka i tego bezdomnego. Ten startup nie wypalił
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
BTW. Jakoś mnie nie dziwi że twój startup nie wypalił ;)