Aktywne Wpisy

EmcePomidor2 +473
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to

WielkiNos +70
Najlepsze męskie teksty na podryw. Nie dziękujcie.
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow

1. Ktoś zgłosił protest na Placu Zbawiciela o czym w ogóle ja nie informowałem, okazało się na miejscu że to jakaś akcja LGBT xD
2. Zaczyna się o 12 (jak ja nawet nie dałem info o żadnej 12 tylko 12:30);
3. Brak jest trasy w zakładce bocznej;
4. Godzina zakończenia to 16:00, nie zaś 15:30;
Czy to wskazuje na to, że ja zgłosiłem jakiś protest i wyznaczyłem trasę?
Po co sugerowaliście jakąś trasę przejścia na mapach google, skoro to nie WY mieliście być organizatorami? Wy myślicie, że się zgłasza przemarsz, a potem ad hoc idzie się gdzie chce, że urząd się domyśli?
Tworzyliście swoje plakaty, informowaliście że jest to zgłoszone do UM, jak nie było w tym zakresie potwierdzenia z mojej strony?
Było praktycznie 0 kontaktu ze strony Libertarian względem mnie czy ja coś zgłosiłem a pisałem na mirko o tym, że miałem załamkę psychiczną + poprzedni post przed ciszą sugerował, że się wycofuję.
A teraz mi mówicie, że ja się miałem zjawić jako organizator XD Czyli przejęliście "temat", trasę wyznaczyliście na mapach google, własna grafika itd, zapewne też wasze nagłośnienie i przemówienia, ale ja miałem się zjawić jako organizator? WTF xD
mleko się rozlało i nic tego nie zmieni ale wina również stoi po waszej stronie
Koniec końców - nie warto było #!$%@?.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #protest
„Miałem załamkę psychiczną + poprzedni post przed cisza sugerował, że się wycofuję” - nawet nie wiem jak to skomentować, po prostu obsrałeś zbroję metr przed kiblem. Proponuję #usunkonto
Państwo z kartonu.
@PROTEST_DOSC: Reasumując nie zrobiłeś literalnie nic, poza spłakaniem się o nieistniejące groźby?
@976497: Lempart? Chciała protesty, zrobiła protesty.
Zrobiła protesty, ale wciąż jeszcze wiele brakuje do wysokiego stopnia zorganizowania tej grupy. Wciąż można im wiele poprawić.
Jaki jest odbiór Strajku Kobiet na wykopie? Czy w ogóle tu są, potrafią bronić się przed zarzutami i tłumaczyć swoje stanowisko?
@976497: Strajk kobiet, KOD, górnicy, służby mundurowe, itp.
@976497: krytyka i wyśmiewanie.
@DamianO1995: jak dzieci w szkole :D
@976497: Zorganizowali, a wypokstrajk został rozgromiony przez Babcię Kasię, randomowy patrol drogówki i własne sznurówki.
@976497: Ty tak na serio z tym wypokem?
@Anakee: Still better love
Górnicy tak sprawnie działają, że nie ma w Polsce węgla, a kopalnie są zamykane.
O stanie służb mundurowych świadczy choćby ostatnie wydarzenie na szczytach kadr policji (że w ogóle z granatnikiem ktoś pokonał wiele barier prawnych i proceduralnych).