@Zbr0jmiszcz: Ma być e book do ściągnięcia z jakiejs strony z ebookami. To będzie bezpieczniejsza opcja ( ͡°͜ʖ͡°)
I nie chodzi mi o to, że Piotrula będzie nam ściągał dane z karty - nie, nie - on jest za głupi na to. Po prostu nie wiem jak tam u niego z zabezpieczeniami, czy odpowiednie widżety podpięte itd.
@Zbr0jmiszcz: Jest to kolejny powód, który sprawia, że zaczniemy sprzedaż ebooka później. Przynajmniej takie jest wstępne założenie. Jeszcze na ten temat dyskutujemy.
@ArkadyToranski: Na chwilę obecną jesteście na etapie inwestycji, a nie cashowania. xD
To może być ratunek dla brandu. Ludzie kupują bilety aby zobaczyć jak Najman dostaje w ryj. Mogą również kupować książki aby zobaczyć efektowane szpagaty Piotruli lub go orać.
@Mjj48003: jak sie chce to tak mozna kraje opisac.. kazdy. Wiekszosc panstw ma przecukierkowana tozsamosc pomijajaca niedoskonalosci, bo ktory Twoim zdaniem jest szlachetnym narodem? (⌐͡■͜ʖ͡■) Niemcy? Brytole? Chunczycy czy USA? ktory? Ale wiadomo pluc jest najlatwiej.
@Ama-gi: no nie wiem czy można, bo jest tam słowo klucz "wyłącznie". Raczej ciężko obronić taką tezę.
@Zgrywus1: było, nie wiem gdzie, ale pamiętam że mówił. Wychowywał się na węgierskim dworze u francuskiej dynastii i dlatego był dobrym królem, to tak w uproszczeniu. xd
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
Link do sklepu z książką. Załączam kilka podpunktów z książki - pierwsze z brzegu i już są dość mocno… kontrowersyjne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#napierala #schoweknamiotly #bestiazewschodu
źródło: comment_1671138304THbBJKtB7rRkrNFyE3MPVN.jpg
Pobierzźródło: comment_1671138954StF7KcklYAiBiPNgKiB0Tq.jpg
PobierzI nie chodzi mi o to, że Piotrula będzie nam ściągał dane z karty - nie, nie - on jest za głupi na to. Po prostu nie wiem jak tam u niego z zabezpieczeniami, czy odpowiednie widżety podpięte itd.
To może być ratunek dla brandu. Ludzie kupują bilety aby zobaczyć jak Najman dostaje w ryj. Mogą również kupować książki aby zobaczyć efektowane szpagaty Piotruli lub go orać.
Piniądze nie śmierdzą.
Ale wiadomo pluc jest najlatwiej.
@Zgrywus1: było, nie wiem gdzie, ale pamiętam że mówił. Wychowywał się na węgierskim dworze u francuskiej dynastii i dlatego był dobrym królem, to tak w uproszczeniu. xd