Aktywne Wpisy

Pierwsza w życiu połączona #gastroskopia + #kolonoskopia odbyta. Jelita niby czyste (aż się zdziwiłem, bo ze względu na specyficzne objawy podejrzewałem u siebie jakiś uchyłek albo jelito drażliwe), natomiast na gastro w przełyku wyszły nadżerki LA A + opuszka z aftami pokrytymi włóknikiem i hematyną. Ktoś może wie, co się z tym robi?
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to

KokosChannel +481
źródło: 1000014761
Pobierz

Link do sklepu z książką. Załączam kilka podpunktów z książki - pierwsze z brzegu i już są dość mocno… kontrowersyjne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#napierala #schoweknamiotly #bestiazewschodu
źródło: comment_1671138304THbBJKtB7rRkrNFyE3MPVN.jpg
Pobierzźródło: comment_1671138954StF7KcklYAiBiPNgKiB0Tq.jpg
PobierzI nie chodzi mi o to, że Piotrula będzie nam ściągał dane z karty - nie, nie - on jest za głupi na to. Po prostu nie wiem jak tam u niego z zabezpieczeniami, czy odpowiednie widżety podpięte itd.
To może być ratunek dla brandu. Ludzie kupują bilety aby zobaczyć jak Najman dostaje w ryj. Mogą również kupować książki aby zobaczyć efektowane szpagaty Piotruli lub go orać.
Piniądze nie śmierdzą.
Ale wiadomo pluc jest najlatwiej.
@Zgrywus1: było, nie wiem gdzie, ale pamiętam że mówił. Wychowywał się na węgierskim dworze u francuskiej dynastii i dlatego był dobrym królem, to tak w uproszczeniu. xd
@bkce: zloto, zamówiłem 1 sztuk, ale sklep odmawia przyjęcia karty wydanej w USA VISA, paździerz alkoholika #napierala #incel #kastratcontent #alkoholizm
@ArkadyToranski: