Wpis z mikrobloga

@Zbr0jmiszcz: Ma być e book do ściągnięcia z jakiejs strony z ebookami. To będzie bezpieczniejsza opcja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I nie chodzi mi o to, że Piotrula będzie nam ściągał dane z karty - nie, nie - on jest za głupi na to. Po prostu nie wiem jak tam u niego z zabezpieczeniami, czy odpowiednie widżety podpięte itd.
  • Odpowiedz
@ArkadyToranski: Na chwilę obecną jesteście na etapie inwestycji, a nie cashowania. xD

To może być ratunek dla brandu. Ludzie kupują bilety aby zobaczyć jak Najman dostaje w ryj. Mogą również kupować książki aby zobaczyć efektowane szpagaty Piotruli lub go orać.

Piniądze nie śmierdzą.
  • Odpowiedz
@Mjj48003: jak sie chce to tak mozna kraje opisac.. kazdy. Wiekszosc panstw ma przecukierkowana tozsamosc pomijajaca niedoskonalosci, bo ktory Twoim zdaniem jest szlachetnym narodem? ( ͡ ͜ʖ ͡) Niemcy? Brytole? Chunczycy czy USA? ktory?
Ale wiadomo pluc jest najlatwiej.
  • Odpowiedz
@Ama-gi: no nie wiem czy można, bo jest tam słowo klucz "wyłącznie". Raczej ciężko obronić taką tezę.

@Zgrywus1: było, nie wiem gdzie, ale pamiętam że mówił. Wychowywał się na węgierskim dworze u francuskiej dynastii i dlatego był dobrym królem, to tak w uproszczeniu. xd
  • Odpowiedz