Aktywne Wpisy
Sansiwiera +225
Może mi ktoś wyjaśnić fenomen Eurowizji? Serio nie macie nic lepszego do roboty w sobotni wieczór niż oglądanie tego paździerza?

kiera1 +5
Mam dosyć tego #!$%@? iPhone’a. Kupiłem jakiś czas temu AirPods Pro 2 (1300 złotych w MediaExpert żeby nie było) i wszystko było ok aż do wczoraj. Teraz wyświetla się komunikat że nie można zweryfikować oryginalności słuchawek i do wyboru mam dwie opcje:
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
Znamy się grubo ponad rok próbowałem wyczuć czy coś może z tego być, bardziej wydaje mi się że jest brak ochoty z jej strony i zachowuje pewien dystans, mniejsze szanse choć to możliwe że czeka w końcu na konkrety z mojej strony.
Jednak ja nie chcę już tej niepewności, czekania aż znowu pojawi się ktoś inny ( o ile już go nie ma ) i wolę już to z siebie wyrzucić i mieć klarowną sytuację i nie robić sobie zbędnej nadziei.
W tej chwili, pomimo że będzie to pewnie stresujące mam już ochotę to powiedzieć jej prosto z mostu bez zbędnych podchodów..
Ktoś ma jakieś doświadczenia? Jak do tego podejść?
#zwiazki #pytanie #seks #relacje #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem #pytaniedorozowychpaskow #randki
Podejdz do tego na luzie, jak bedzie sposobna okazja do tego i nie #!$%@? jej z zaskoczenia bo skonczysz jak ta baba na pasach po spotkaniu z pewnym panem piłkarzem
@ImYourPastClaire: nie wiem jak to ująć, zmiana spojrzeń, przeczucie że lepszego czasu juz nie będzie
Powiem Ci Mirek tak:
Jak nie masz z kobieta wspólnego hobby czy nie chodzicie razem na studia/pracy to nie ma sensu się z nią „kolegować”
Nie ma czegoś takiego jak wyjście z friend-zone. To co Ci pozostało to wygasic z nią kontakt. Nie skamleć o atencję i skupić się na innej kobiecie. Zwyczajnie zniknąć z jej życia.
Laski wiedza, że większość ich męskich kolegów liczy na „coś więcej”, ale używają
Coco jambo i do przodu. Lecisz młody.
@morik: mam, w odwrotną stronę. Przyjaźniłem się z facetem i jego dziewczyną jakieś 2 lata. Rzuciła go, z nią przyjaźniliśmy się dalej, ale z nim w zasadzie kontakt urwał się. Kilka miesięcy później zaciągnęła mnie do łóżka i byliśmy razem przez jakiś czas.
I taki protip: jeśli dziewczyna ma na ciebie ochotę to zrobi wszystko żeby dopiąć swego. W każdym innym wypadku twoje
Komentarz usunięty przez moderatora