Aktywne Wpisy
EnderWiggin +404
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

Sonny86 +239
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Menel94: oczywiście że go wypuszczą, bo nie mają na niego dowodów. Żeby mu udowodnili cokolwiek, to ktoś z tego towarzystwa co było w DC musiałoby go wsypać, a po tylu latach nikt nie ma najmniejszych powodów żeby siebie obciążać, bo praktycznie wszystkie dowody już zostały zatarte przez tyle lat. Teraz jedyne zagrożenie dla Pawła to to, że ktoś zatrzymany w jakiejś innej sprawie związanej z handlem
@ZAWADIAK: No to skoro jak piszesz nie mają żadnych dowodów, to po co go zatrzymywali? Chcieli się z nim umówić na kawę? Dlaczego odtrąbiono iż mamy do czynienia z wielkim przełomem? Przecież to się kupy nie trzyma.
@Menel94: Od 12 lat co kilka lat mamy do czynienia z "wielkim przełomem". W mojej opinii śledczy, żeby sprawa nie umarła, co kilka lat ogłaszają wielki przełom licząc na to, że może ktoś zamieszany w sprawę popełni błąd. Takie uderzenie w stół, i obserwowanie jak myszy zareagują. A media to podchwytują, i o tym piszą, bo sprawa
@ZAWADIAK: xD
Życie to nie serial kryminalny...
Szybko się twoja pseudo teoria zestarzała. Mam nadzieję że chociaż troszkę ci głupio.