Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZAWADIAK: Dobra, to spytam inaczej. Oglądałem wywiady z tym całym Pawłem, zwykły leszcz jakich pełno. Naprawdę uważasz że taki ktoś, 22-letni wówczas młokos miał być odpowiedzialny za handel ludźmi? No przecież to jest jakiś absurd. Gość jest niewinny, o czym nie długo się przekonamy.
  • Odpowiedz
jak już Pawła wypuszczą.

@Menel94: oczywiście że go wypuszczą, bo nie mają na niego dowodów. Żeby mu udowodnili cokolwiek, to ktoś z tego towarzystwa co było w DC musiałoby go wsypać, a po tylu latach nikt nie ma najmniejszych powodów żeby siebie obciążać, bo praktycznie wszystkie dowody już zostały zatarte przez tyle lat. Teraz jedyne zagrożenie dla Pawła to to, że ktoś zatrzymany w jakiejś innej sprawie związanej z handlem
  • Odpowiedz
oczywiście że go wypuszczą, bo nie mają na niego dowodów

@ZAWADIAK: No to skoro jak piszesz nie mają żadnych dowodów, to po co go zatrzymywali? Chcieli się z nim umówić na kawę? Dlaczego odtrąbiono iż mamy do czynienia z wielkim przełomem? Przecież to się kupy nie trzyma.
  • Odpowiedz
po co go zatrzymywali? Dlaczego odtrąbiono iż mamy do czynienia z wielkim przełomem?

@Menel94: Od 12 lat co kilka lat mamy do czynienia z "wielkim przełomem". W mojej opinii śledczy, żeby sprawa nie umarła, co kilka lat ogłaszają wielki przełom licząc na to, że może ktoś zamieszany w sprawę popełni błąd. Takie uderzenie w stół, i obserwowanie jak myszy zareagują. A media to podchwytują, i o tym piszą, bo sprawa
  • Odpowiedz
powiedziała żeby dali jej spokój, bo jak nie, to wszystko powie ludziom. Chłopacy bali się, że Iwona ich wyda

@ZAWADIAK: xD

Życie to nie serial kryminalny...
  • Odpowiedz
@Menel94: co ty bredzisz typie, napisałem że go wypuszczą bo nie mają na niego dowodów. Nic z tego linka co podałeś nie wyklucza i nie jest sprzeczne z tym co napisałem.

@Menel94: oczywiście że go wypuszczą, bo nie mają na niego dowodów. Żeby mu udowodnili cokolwiek, to ktoś z tego towarzystwa co było w DC musiałoby go wsypać, a po tylu latach nikt nie ma najmniejszych powodów żeby
  • Odpowiedz