Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ertenix: słucham rapu/trapu tylko ludzi, którzy go robią na psychodelikach, bo reszta nie jest warta uwagi, mniej niż 10 osób w tym kraju umie nagrać dobrej jakości melodyjne brzmienie, które nie jest dukaniem do mikrofonu na jednej ścieżce wokalu
  • Odpowiedz
@ChlopiecNastepneDrzwi: no nie mój klimat, ale jakieś bardzo dobre i melodyjne też to nie jest, zwykłe trapy w stylu ćpuńskim, a to mnie odrzuca. Ja lubię starą szkołę i klasyczne rapsy polskie/amerykańskie, Ty lubisz coś innego i na tym zakończmy :)
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Przepraszam, że odkopalem ale takiej bzdury dawno nie słyszałem. Pikers daje radę, to dobry raper, też mi siada i też go słucham czasami ale nie przesadzaj do takiego Bisza to nawet w 10% podjazdu nie ma w żadnym aspekcie to jest obecnie topka rapowa w PL, gość potrafi wszystko. Z resztą do każdego rapera z tego tracku nie ma podjazdu patrząc w całokształcie. Pikers daje radę ale czasami te
  • Odpowiedz
@Ryza: bisz nie jest żadną rapową topką pod każdym względem bo selekcja bitów, refreny, świeżość brzmienia i przeintelektualizowane pretensjonalne teksty to jego gigantyczne wady, Piki jest od niego o niebo lepszy pod względem brzmieniowym, selekcji bitów i przede wszystkim flow a i pomimo, że nie słucham go dla tekstów to i tak wolę luźne p---------e pikiego niż silenie się na bycie mądrym i głębokim bisza.
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: No chyba dla ciebie, z muzyką jest tak, że są gusty i guściki. Dla mnie pikers w ogóle nie brzmi aż tak dobrze jak chociażby ty go malujesz. Np: Bonson bez porównania lepiej mi siada. Z tymi wadami u Bisza to też troche takie wyciągnięte na siłę według mnie. Pikers dla przykładu ma średnio pisane teksty, często jego rymy bazują na czasownikach, te niby podwójne rymy niby są, lecz
  • Odpowiedz
Czasy się troszkę zmieniły, Bisz nie ma zasięgów bo ogólnie sam wiesz kto dzieli i rządzi w necie i kto robi wyświetlenia. Młodzi ludzie, do których raczej nie ma szans żeby trafił taki styl rapowy jak Bisz, gość jednak ma trudne rymy do rozkminy i bity nie bujają głowy xd Ale Pikers też tych zasięgów nie ma. Mamy zupełnie inną rozkmine na temat rapu, i się przez to nie dogadamy xd Pikers
  • Odpowiedz