Aktywne Wpisy

mrocznegacie +856
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo

źródło: stuwa-wydaje-ja-jakbym-spuwal
Pobierz
Retoryk +26

źródło: 20241005_112733
Pobierz
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Nie. Nie nadaję się do tego, nie chcę ginąć za polityków i kreskę na mapie. Bronić w razie W będę przede wszystkim siebie i najbliższych poprzez zapewnienie nam bezpieczeństwa, na "ojczyznę" wywalone jajo
@WaldemarBidula: Nie
@WaldemarBidula: nie mam tak. zgodnie z dokładnie tą samą logiką "bronienia ojczyzny" kobiety, emeryci i politycy są gotowi mnie posłać na śmierć, więc nie chcę mieć z tym myśleniem nic wspólnego.
@kefas_safek: mało
@JanuszKarierowicz: A jak tego dokonasz przeciwko zorganizowanej sile zbrojnej? Bez szydery pytam.
Ale dopuszczam myśl że gdyby dzień po dniu jakaś część twoje dzieciństwa, rodziny, znajomych, miasta wszystkiego co w jakiś sposób cię zdefiniowało to w pewnym momencie po prostu
Komentarz usunięty przez autora
@WaldemarBidula: Tak. Mam dokładnie te same odczucia. Nie kiwnąłbym nawet palcem w bucie gdyby trzeba było bronić ojczyzny w czasie wojny, bo w tej chwili to byłaby obrona przede wszystkim interesów kościoła i bandy kaczyńskiego. Broniłbym cywilizowanego państwa, które działa w
źródło: comment_1670953758rO0422xN9mSdSIBS7rLZfx.jpg
Pobierz@WaldemarBidula: Jak zginiesz i
źródło: comment_1670956740z2KBExJGOx0SXwVERSKBtj.jpg
Pobierz