Wpis z mikrobloga

• 4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@lexico
@PeterFile
Nie no jasne w sensie, chodzi mi o to ze troche za obecny stan sytuacji na rynku matrymonialnym faceci sa troche sobie sami winni. I inni, ktorzy maja szczere checi na tym po prostu obrywają rykoszetem
  • Odpowiedz
gdzie normalnie ludzis juz po studiach maja szukac zwiazku

@Xolan: szukasz na studiach, póxniej w pracy, na siłowni, podczas hobby, wyjazdów, wśród znajomych itd.
Seksu szukasz na tinderze (a myślisz po co mam tam konto :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@lexico okej, heh. No ja tam nic do tego kogo i czego szukasz na apce.
Ale troche generalizujesz.
Poznawanie w pracy kogos na zwiazek. Niby dobre, ale jak znjaomosc okaze sie nie wypalem to moga byc kwasy w robocie,.ktore nawet czesto zmuszaja do zmiany pracy
Co do studiow masz racje, ale mowie o sytuacji jak ktos juz jest po studiach i pracuje.
Silownia, hobby. Jak najbardziej ale nie kazdy chodzi na
  • Odpowiedz
@Xolan: Oczywiście, że tak. Niektóre kobiety (nawet całkiem sporo) też są często i gęsto odklejone, ale one wcale nie mają aż tak ''zajebiście'' zwłaszcza w miejscach tego typu. To, że one mają tak super to zazwyczaj wymysł jednych mężczyzn mających coraz częściej korzyści z tego w który wierzą drudzy mężczyźni nie stan faktyczny. Generalnie wiele się mówi o tym, że kobiety się odkleiły mocno w ostatnich latach, ale mężczyźni też
  • Odpowiedz
@Xolan: nie, nie maja. 90 procent facetow szuka tam latwego ruchania, jakies 10 procent szuka zwiazku, z czego 5 ma zaburzenia psychiczne, 4 wyglada jak Quasimodo, a 1 jest normalne i wolne. To wieczne taplanie sie w bagnie.
  • Odpowiedz