Wpis z mikrobloga

@paramyksowiroza: Taa.. steki i piwo, hehe

Ja i dieta raczej nigdy się nie spotkamy, chyba,że mój stan zdrowia odpukać będzie tego wymagał.

Ja wiem,że ostatnio wale ciągle monotematycznie i nudno te steki, ale ja teraz mam taką sytuację,że nie mam za bardzo możliwości gotować, mam też zdecydowanie mniej czasu niż dotychczas a steka usmażę w 4 minuty.

Wrzucę do piekarnika jakieś sadzeniaki z oliwą, czosnkiem i rozmarynem to same się robią,
@paramyksowiroza: Befsztyk i TasteStore kupują trochę naszego towaru, ale ostatnio się coś obrazili, oni w ogóle są powiązani, to rodzina jest.

Ale oni biorą powiem ci taki podstawowy materiał, taki sobie.

Jest jeszcze Paweł Suwała, on ma Mięsny Deli na Saskiej Kępie no to już Paweł chce żeby mu sezonować całe centry na sucho po 3-4 tygodnie na bieżąco, ma też sporo różnorodnego towaru, czasami nawet jakieś wagyu.

W hali gwardii