Aktywne Wpisy

breakdown1 +54
Nie no, to co biedronka odwala z tymi cenówkami to sa już j---a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie jestem świadomy tego jak biedronka leci w kulki i tworzy cenówki tak by oszukać możliwie jak najwięcej klientów. Z tego powodu zawsze zwracam uwagę na mniejszą cenę obok, gdzie z reguły jest już rzeczywista cena. Ale to co tym razem odwalili to widzę pierwszy raz na oczy xD
Zauważyłem promocję na dwupak coca coli,
Ogólnie jestem świadomy tego jak biedronka leci w kulki i tworzy cenówki tak by oszukać możliwie jak najwięcej klientów. Z tego powodu zawsze zwracam uwagę na mniejszą cenę obok, gdzie z reguły jest już rzeczywista cena. Ale to co tym razem odwalili to widzę pierwszy raz na oczy xD
Zauważyłem promocję na dwupak coca coli,
źródło: image_picker_C567DA4B-C4E2-40E7-B0B7-AE3BAA0CF768-42574-00005298E4444850
Pobierz
Glupiii +4

który wybierasz?
-YSL - parametry śmiech na sali, jak chcesz w klimatach zostać to lepiej dołożyć troszkę do wersji Bleu
-VR- niby nie jest zły, ale dla mnie overrated w cenie blisko 4zl/ml. Infrared wciąga gdy nosem jeśli chodzi o kompozycję. Niektórzy narzekają, że nowe bacze nic nie trzymają, choć IMO to nie prawda.
- Armani Code - nie wywołał dla mnie jakiegoś wow
- 1 million - zapach niezły, choć
https://www.empik.com/yves-saint-laurent-la-nuit-de-l-homme-eau-electrique-intense-woda-toaletowa-40-ml-yves-saint-laurent,p1307058972,perfumy-p?cq_src=google_ads&cq_cmp=11492823254&cq_term=&cq_plac=&cq_net=u&cq_plt=gp&gclid=Cj0KCQiA1sucBhDgARIsAFoytUt5BHEHi9gzqragETrKx6KxdiDdWkvbeSYJX3MND0hx7Km1S4Q40hIaAilOEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Jeśli wąchałeś coś z powyższej listy, podoba Ci się to kup i używaj. Ja z listy powyżej to bym wybrał Dior sauvage EDT, gdybym był w stanie polubić się z amboxanem. Z racji, że nie jest mi po drodze zw/w nutą to 1 million EDT.
Co polecam uniwersalnego? Tak nic jakoś trudnego:
- Guerlain L'Homme Idéal EDP -