Aktywne Wpisy
kinkykylie +734
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
WielkiNos +102
Juleczki z twittera twierdzą, że oświadczyny ze strony mężczyzny to uprzedmiatawianie kobiet.
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
Wiele chlopu mozna zarzucić, ale źródła, rowniez w reprezentacji ma chyba najlepsze w Polsce.
- Grubas inicjował rozmowy o podziale łupów
- Piłkarze, a wlasciwie rada drużyny miedzy soba dogadali sie od razu i przekazali swoje ustalenia grubasowi - kase mieli dostac wszyscy pilkarze
- Grubas i caly sztab mieli dostac 10 procent
- Grubas kazal asystentowi po meczu z Argentyna biegac po hotelu i zbjerac numery kont od pilkarzy, to sa jakies jaja
- Pilkarze uznali, ze Grubas jest pier*** - gdzie jakies umowy, papiery, a nie przelew na gebe
- Dzien pozniej, w sobotę czyli przed meczem z Francja, grubas informuje na odprawie przed calym zespolem, ze chce dla siebie i sztabu 20%
- Lewandowski sie odpala, ze chyba go poje i ustalenia sprzed doby byly inne i w ogole to sa teraz wazniejsze rzeczy na glowie niz premia spaslaka
- Grubas stwierdza, ze w takim razie to on nie chce nic
Jak dla mnie to jest kompromitacja grubasa, do wyje*** z repry
Premie od świtu nowy dwor po wygraniu z gornikiem leczna dzielil w autokarze, a teraz przy reprze nawet jek nie widzial na oczy, a juz byl na nia napalony
#mecz
#michniewicz
#reprezentacja
#mundial
#afera
@MarcinDerk: ja tam obstawiam że on już wydał swoją premię i dlatego później chciał więcej xD
Wtedy Stanowski to chyba by bigosu nie zdążyl #!$%@?ć na uspokojenie.
Komentarz usunięty przez autora
Tylko dlaczego jak sztab dostał 10% to trener powiedział, że dla siebie nie chce nic?
Oddał dobrowolnie swoją dolę do podziału dla masażystów? Miło z jego strony.
Co nie zmienia faktu, że Grubas do #!$%@? i afera finansowa dla mnie jest nic nieznaczącą anegdotą, która głównie ośmiesza Morawieckiego,
Zaufać typowi co molestował i obrażał podwładnych to niezły poziom odklejenia. No a same meczory to pirackie transmisje, które teraz zamieniły się w fejk newsy i pudelkowe ploty.
"Rzetelne dziennikarstwo" xD
@Celsus: to do mnie bo nie rozumiem? Ja odnoszę się tylko do wypowiedzie Włodara, która nie wskazuje żeby ktokolwiek był zły/dobry w tej sytuacji.
@matixrr: ogólnie zgadzam się, ale identycznie można spytać czemu piłkarze chcieli 90%, a nie 80 i użyć identycznych argumentów. Tylko co to wnosi?
Poza tym jednak jest tam masa ludzie którzy nie zarabiają dobrze: kitmani, masażyści, ochroniarze etc..