Aktywne Wpisy

ShineLow +16
Glopper 0
Chodzę na siłownię już od 3 lat (2 regularnie bez przerw) 4 razy w tygodniu.
Daję z siebie 100% i robię co najmniej dwie serie danego ćwiczenia do upadku. Dieta jest dopięta, a pomimo tego efekty są bardzo ale to bardzo powolne, bardzo ciężko mi jest progoresowac z ciężarem. Na ławce płaskiej stoję w miejscu od miesięcy, a waga rośnie.
Szukając przyczyny poszedłem zbadać mój poziom testosteronu. Wynik to 504 ng/dl oraz 25 pg/ml
Daję z siebie 100% i robię co najmniej dwie serie danego ćwiczenia do upadku. Dieta jest dopięta, a pomimo tego efekty są bardzo ale to bardzo powolne, bardzo ciężko mi jest progoresowac z ciężarem. Na ławce płaskiej stoję w miejscu od miesięcy, a waga rośnie.
Szukając przyczyny poszedłem zbadać mój poziom testosteronu. Wynik to 504 ng/dl oraz 25 pg/ml

![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

Mikołajki, święta, a jeszcze wcześniej Czarna Pułapka… znaczy Piątek. Pora konsumpcji, ale i zakupów w bardziej szczytnym celu, mających sprawić radość komuś innemu. Jednak hobbyści, nerdy i ogólnie geeki zakręcone na punkcie swoich hobby potrafią być wyzwaniem dla kogoś, kto nie nadaje na identycznych falach. Jak pasjonatowi dogodzić? Postaramy się pomóc!
#figurki #gadzety #rpg #grybezpradu #prezenty
źródło: comment_1670442541JfUXWNvhDbXDMObeXbmK19.jpg
Pobierz