Aktywne Wpisy

vieniasn +20
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +144
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

Knights of Honor II: Sovereign - muszę się do jednej rzeczy przyczepić. Druga cześc kontynuuje dyskryminacje pogan z pierwszej części. Mianowicie jeśli chcemy rozwijać religie pogaństwo to mamy trudniej, bo poganie mają tylko jeden budynek z religii zamiast trzech (nie licze ulepszeń). Wiec potem bedzie się dostawać mniej ksiazek itpl w pogaństwie :( Szkoda. Ale i tak mam ambicje zrobić pogańskie państwo, a co.
Podejscie do pomorza nr 2 przegrane jeszcze bardziej. Trudny region. Tym razam napadła mnie dania ze szwecją. Teraz chyba zagram finami.
@GhorgorBej Ja mi się podoba ale szpiega zmienili.
Trochę ma mieszane uczucia. Mechanika z 1 gdzie nasz szpieg stawał się dworzaninem wroga i pełnił u niego funkcje mając różne akcje była genialna i oryginalna.
Dzięki temu kiedyś mój szpieg został papieżem. Co za satysfakcja.
Jeśli inwestowałeś w niego nieco umiejętności, jest to bolesne.
@GhorgorBej: Hmm tzn. wiesz obecna mechanika nie jest zła. Powiedziałbym, ze jest dobra. Poprzednia była oryginalniejsza . Akcje są tylko imho zbyt drogie, to jest dośc ograniczające. Wątpie aby coś tutaj zmieniali. Bo jest to spójne z całym
Dziś zacząłem po raz trzeci Polską. Ale żeby kontynuować, to dopiero znajdę czas w przyszłym tygodniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)