Wpis z mikrobloga

Niesamowite jak #programista15k i inni ludzie mieszkający na co dzień w Internetach są PRZERAŻENI wezwaniem do wojska na ćwiczenia. XD Te płacze że nie będzie z #sebix w 20 w jednej sali na piętrowych łóżkach siedział, że on nigdy nie biegał. Gdzie Ci wszyscy co takimi byli entuzjastami #wojna
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko #wojskopolskie #sluzbawojskowa #polska #afera
Pobierz k.....e - Niesamowite jak #programista15k i inni ludzie mieszkający na co dzień w Int...
źródło: comment_1670399998pjTJQr6YG5sLik4FzJ6sr0.jpg
  • 142
@killzone:

Dzień w którym dostanę wezwanie będzie ostatnim w tym #!$%@?łku. Już na spokojnie sobie planuję jak i gdzie przenieść działalność. Współczuję ludziom, którzy finansowo lub rodzinnie nie dadzą rady i będą musieli marznąć w okopach, gdy im się kontrakty będą sypać.

Nie po to #!$%@? biorą hajs z podatków, by teraz ludzi wyciągać na jakieś quasi szkolenie, po którym więcej kłopotów niż pożytku.
skąd bierzecie ten brak wypłaty? youtuber Wolski coś opowiadał, że można dostać do max 24k, tyle to w Polsce zarabia stabilnie pewnie 1% ludzi

@stan-tookie-1: bo pamiętam parę lat temu jak kolega przechodził przez ten biurokratyczny bezsens, aby dostać parę tysięcy. Po prostu mam nikłe zaufanie do struktur państwowych. Już widzę stos papierów jaki musi dać przedsiębiorca i te miny tych kobiet - myślą niezmącone. Obym się mylił.
@killzone: a co? dupka boli, ze ktoś płaci większe zaliczki niż Ty przynosisz do domu?

trzeba się było uczyć, a nie teraz dostawać polucji na samą mysl, ze przy tarzaniu sie w błotku będziemy równi

zrozum człowieku, ja naprawdę mam konkretnie #!$%@? na te szkolenie bo i tak na nie nie pójdę (to akurat mogę ci zagwarantować)

szczerze - z ręką na sercu - po prostu jest mi szkoda ludzi, którzy
@killzone: obowiązkowe ćwiczenia to super sprawa, przecież każdy lubi żyć pod butem innych, każdemu przyda się trochę ruchu i świeżego powietrza, w koszarach można poznać kogoś ciekawego, a i podobno przepustkę na weekend można dostać, to jest życie
@killzone: Niesamowite to jest dopiero to, ilu milionerów jest na wykopie, każdy nagle zarabia 30-50k miesięcznie, ze 3/4 listy forbesa ma konto na portalu za śmiesznymi obrazkami, oni są lepsi bo się dużo uczyli i są mądrzy, rozumiesz? Lepsi po prostu, a Ty skoro nie masz problemu z odbyciem 30-dniowego szkolenia to jesteś robak bez życia, biedak i przegryw! Kapujesz?