Aktywne Wpisy
America +82
Szkoda Polski. Jeden z ostatnich krajów w Europie w którym można było normalnie żyć. Głupie społeczeństwo ogłupione przez lewackich globalistów oddało kraj w ręce Berlina, Paryża, Schwaba i Sorosa.
#wybory
#wybory
Pippo +145
Czujecie wiatr nadchodzących zmian?
-uporządkowanie TK
-prokurator Zero out
-załoga TVP out
-odblokowany fundusz odbudowy
-zmiana prawa aborcyjnego
-koniec z zakazem handlu
-Obajtek out
-schody do wyburzenia
-pomnik Kaczyńskiego przeniesiony na Mickiewicza 49
-CPK do kosza
#wybory
-uporządkowanie TK
-prokurator Zero out
-załoga TVP out
-odblokowany fundusz odbudowy
-zmiana prawa aborcyjnego
-koniec z zakazem handlu
-Obajtek out
-schody do wyburzenia
-pomnik Kaczyńskiego przeniesiony na Mickiewicza 49
-CPK do kosza
#wybory
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko #wojskopolskie #sluzbawojskowa #polska #afera
@jozef-dzierzynski: Nie wiem pomyślmy... Bo mam tutaj rodzinę, przyjaciół i znajomych? Bo moja firma ma tutaj siedzibę? Nie wszystko jest zero-jedynkowe, ale jeżeli aparat władzy próbuje odebrać wolność obywatelom, to wtedy trzeba będzie podjąć wybór.
Ty za to niezłe projekcje tworzysz i wylewasz swoje frustracje.
Dużo ludzi zarabia tyle hajsu, ale pracują dla klientów, którzy mają w dupie jakieś szkolenia w bantustanie.
Są podpisywane kontrakty w których są kary za niedotrzymanie terminów, dodatkowo mogą stracić partnera, który pójdzie do kogoś kto nie ma podobnych problemów.
To nie jest #!$%@? praca na taśmie czy w żabce, że można wziąć sobie urlop i #!$%@?.
Więc jak nie
@CreaOnion: i jak ogłoszą te ćwiczenia to przestaniesz ich mieć? zawsze tu będą, więc co to zmienia. Chcesz wyjechać to wyjedź już dzis, przenieś firme od razu zamiast czekać na papier z woja
Przyjmijmy, że w Polsce jest 12 milionów mężczyzn w wieku 18-16, a w 2023 planują powołać około 200 tysięcy, prawdopodobieństwo bycia powołanym wynosi zawrotne 1.6%.
Idealne by myśleć i nie obudzić się z ręką w nocniku i liczyć, że mnie to po prostu ominie.
A co do drugiej strony barykady, to nic bardziej mylnego. 10 lat spędziłem w mundurówce, odszedłem za PiSu (nie było to bez znaczenia) i uwierz, nienawidzę ich bardziej niż Ty
@jozef-dzierzynski: 18-60 miałem na myśli ofc
@killzone: Dla seniorów to jest rozsądna tygodniówka ¯\_(ツ)_/¯
Imo to nie ma żadnego znaczenia czy ktoś zarabia 3 czy 30k, mi bliżej do tej drugiej liczby więc mówię z mojej perspektywy. Każdy powinien mieć możliwość rezygnacji z tej farsy, która ma za zadanie przepchnąć przysięgę wojskową, z której wykręcanie się grozi więzieniem.
Tylko informuje o fakcie, że są osoby, które są na B2B mogą mieć bardziej przesrane, niż osoby na etacie, które wezmą urlop bezpłatny.
@killzone: Możesz się zdziwić, wykwalifikowanych specjalistów na ogół niewiele trzyma w Polsce, masa rzeczy ich #!$%@? i potrzebują tylko impulsu. Jak Mateusz zaczął zapowiadać Nowy Wał to wśród moich znajomych dwie pary #!$%@?ły na zachód jeszcze zanim projekt zdążył się w ogóle wyklarować.
@m-wjeczur: #!$%@?ło cię? xD Ilu
@BzykN7: Do wysokości 2,5 średniej krajowej. Kiepski z ciebie informatyk, jeśli tej granicy nie przekroczyłeś. Może więcej się przyłóż do nauki klikania w kąkuter,
Bo na B2B masz inne zasady rozliczania utraconego dochodu. Ale to wysil się i poszukaj, nawet w tym wątku masz to co potem pisałem.
@Hellgard: Niezła mentalność niewolnika.
@Hellgard: A od kogo mam wymagać?
@Hellgard: A jeśli mam te szczególnie przydatne
już widzę jak żetony latają sprawdzać czy ktoś się faktycznie wymeldował XD
tak jak było w latach 90, sami tego chcieliście
jeszcze #!$%@? dziesionarzy brakuje na ulicach XD
@Hellgard: Przydaję się - pracuję w specjalistycznej dziedzinie, do której mam odpowiednie przygotowanie, dzięki temu dobrze zarabiam i płacę od tego dobre podatki.
@Hellgard: W chlewie obsranym gównem, jakim jest ten kraj, zapewne tak. Natomiast w cywilizowanym państwie obowiązki,