Aktywne Wpisy
#zalesie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #smutek
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
WonszWykopowy +125
#famemma #wardega #nitro #nitrozyniak
Komentarz usunięty przez autora
@Hambercios: ta jest
@pafeo: @Madoxxx: @GoodGuyChucky93: ale to zestawienie totalnie z dupy powstalo i on sam jest nim najbardziej podjarany. Nie widziałem chyba żadnego wpisu czy komentarza że ta walka jest bardzo wyczekiwana. Dodatkowo wardega przecież mówił że już nie będzie walczył ale no wataszka zawsze mu przytaknie na zmiane stanowiska