Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bambusek: patologia sie sprzedaje xD albo raczej jak sie oszuka widza to nie ma problemu.

Popatrzmy na takie fame, hl. Niby to prime mma jest kojarzone, w tym szczegolnie kamerzysta jest symbolem zla. Ale jak sie popatrzy na inne federacjento wcale nie reprezentuja wyzszego poziomu, takie nitrozyniaki czy przestepcy jak denis, wielki bu. Te rzeczy sa zaakceptowane, a ktos inny jsk Słowik to znowu symbol zla xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Meserole: Tak, porownalem ich gansterskie konotacje. To inni ludzie, inna skala, ale slowik zostal wywalony jak rozumiem za gansterskie konotacje, tymczasem denis jest obecnie największym promotrem prawilnosci, gansterski, swiata przestepczego.

I jest to akceptowane, a ja nie rozumiem dlaczego.

Uraziłem twojego idola?
Uraziłem twojego idola?

@NewBlueSky: try harder xD Denis to wielki zabijaka który z rekordem 4-4 a jego gangsterstwo i prawilność skończyła się gdy trafił do więzienia gdzie nie wytrzymał nawet roku (czyli gorzej niż Magical xD) od typowy "gangster" jakich wielu w każdym mieście a Słowik jest zamieszany w zabicie Komendanta Głownego Policji rozumiem że nie lubisz Denisa sam bym go #!$%@?ł z freaków ale porównanie do Słowika to gruba przesada