Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
Ej śpicie se?

W każdym bądź razie zajrzałem na lokalne ogłoszenia z używanymi samochodami. Szukam czegoś do 3000 Euro i najpierw chciałem celować w #vw #golf Mk. IV. Ale tak patrzę na te ogłoszenia w tej cenie tutaj można już znaleźć #bmw e46, nawet 328i. Szczerze aż tyle mi nie trzeba, a 318i lub 316i by mi w zupełności wystarczyło (a ofert do tej kwoty, z tego modelu jest całkiem sporo). I tak mnie kusi, żeby iść je pooglądać, ale ani czasu nie mam, a też się pewnie za bardzo napalę. :(
Teraz moje pytanie: Warto w ogóle w takiej cenie oglądać te bemki? Na co w razie czego zwrócić uwagę? I gdzie można coś konkretnie poszukać o E46?
Czy w ogóle na razie dać sobie spokój i szukać na spokojnie po przeprowadzce? A i zapomniałbym mieszkam i po przeprowadzce jeszcze przez pół roku będę mieszkał w Niemczech.
tl;dr
#motoryzacja #samochody #takietrochegorzkiezale