Aktywne Wpisy

DrMagK2 +223
Czy ktoś z naszych znajomych poznaję tego pana.?napadł dzisiaj w godzinach porannych na mojego męża i go pobił.???edit.kierujaca audi kobieta wyprzedzała trzy auta na łuku drogi ,na podwojnej linii ciaglej..jechalismy z naprzeciwka.Maz pokazał kierującej ,że jest nienormalna.To spowodowało najwidoczniej oburzenie tego pana ,gdyż zawrócili auto i przed ndg.zajechali nam drogę .Efekt następny widać na nagraniu 😡" - https://www.facebook.com/share/v/18Qac11uAG/
W kom piszą że jest: Podobno ten Pan jest sołtysem Kątów Rybackich 🙂
W kom piszą że jest: Podobno ten Pan jest sołtysem Kątów Rybackich 🙂

duzy_krotki +275
5% obywateli Polski to grupa bezwzględnych ludzi, którzy zgarniają fortunę na nieruchomościach, lobbując, manipulując i windując ceny w nieskończoność. To nie jest zwykły biznes, to maszyna do drukowania pieniędzy, napędzana krzywdą zwykłych ludzi, oszukująca ludzi jak HREIT. Wyzysk, oszustwa i bezwzględne wykorzystywanie słabszych, którzy padają ofiarą ich chciwości.
Ten system nie jest zepsuty, on działa dokładnie tak, jak został zaprojektowany, by bogaci stawali się jeszcze bogatsi, a reszta społeczeństwa tkwiła w pułapce
Ten system nie jest zepsuty, on działa dokładnie tak, jak został zaprojektowany, by bogaci stawali się jeszcze bogatsi, a reszta społeczeństwa tkwiła w pułapce

W każdym bądź razie zajrzałem na lokalne ogłoszenia z używanymi samochodami. Szukam czegoś do 3000 Euro i najpierw chciałem celować w #vw #golf Mk. IV. Ale tak patrzę na te ogłoszenia w tej cenie tutaj można już znaleźć #bmw e46, nawet 328i. Szczerze aż tyle mi nie trzeba, a 318i lub 316i by mi w zupełności wystarczyło (a ofert do tej kwoty, z tego modelu jest całkiem sporo). I tak mnie kusi, żeby iść je pooglądać, ale ani czasu nie mam, a też się pewnie za bardzo napalę. :(
Teraz moje pytanie: Warto w ogóle w takiej cenie oglądać te bemki? Na co w razie czego zwrócić uwagę? I gdzie można coś konkretnie poszukać o E46?
Czy w ogóle na razie dać sobie spokój i szukać na spokojnie po przeprowadzce? A i zapomniałbym mieszkam i po przeprowadzce jeszcze przez pół roku będę mieszkał w Niemczech.
tl;dr
#motoryzacja #samochody #takietrochegorzkiezale
@Mowi: Bo od tego jest tl;dr, czyż nie? Niestety jedną, z moich wielu wad jest przesadne rozpisywanie się, o dziwo na żywo mało gadam. Przepraszam. :(
@wiwiwi: 3000 Euro odłożyłem. Praktyki pozwolą mi na bezstresowe utrzymanie samochodu, dlatego też chcę kupić.
@Mowi: Racje, edytowałem. Dzięki!
@wiwiwi: Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciał! Tylko, że właśnie boję się czegoś
faktycznie Accord VI jest dobrym pomysłem, możliwe że w Niemczech nie dobrało się do niego tyle
@Sepang: Jasne na cuda nie liczę. Ale mimo wszystko coś taniej być musi. powtarzam się, ale w wersjach 316i i 318i w tej cenie można prawie, że przebierać. Nie wiem.
jak Bawaria to faktycznie trudno oczekiwać czegoś innego niż zalewu niemieckiego żelastwa