Wpis z mikrobloga

Czy pozwolilibyście zostać na noc chłopakowi swojej 21 letniej córki? (Załóżmy, że jest z nim rok + a wy sponsorujecie jej studia)

Czy musieliby spać osobno czy mogliby razem a wy byście czuwali?
#pytanie #zwiazki #s--s
jmuhha - Czy pozwolilibyście zostać na noc chłopakowi swojej 21 letniej córki? (Załóż...

źródło: comment_1669960949h2SgGzeDLmKnkRqIZOveKT.jpg

Pobierz

Waszym zdaniem

• Pozwoliłbym w jednym łóżku ale bym czuwał 54.9% (1619)
  • Pozwoliłbym w osobnych 19.0% (559)
  • Nie pozwoliłbym 26.1% (769)

Oddanych głosów: 2947

• 236
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przeciez ona jest dorosla i ch. komu do tego z kim spi i gdzie 21 lat niech decyduje sama za siebie. Dodam jeszcze ze widzac ze mlodzi w domu, poszedl bym przypadkiem do kumpla na p--o i nie wracal dlugo :)
  • Odpowiedz
@SzybkiBLN: no myślę, że przebieg niezły bo wtedy jak miała 15 lat to byłem już jej trzecim - od 13stego roku życia się dymała, ale muszę przyznać, że tak dobrych cycków to w życiu nie widziałem.. no a teraz laska już 30stka na karku, męża ma.. czasem go widuję bo w Castoramie sprzedaje i się zastanawiam czy wie jakie ziółko przygarnął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jmuhha u niektórych widzę mentalność z jakiegoś arabskiego ciemnogrodu i standardowe traktowanie dorosłej kobiety jak swoją własność. I tak się ruchają i tak, lepiej w domu jak cywilizowani ludzie niż gdzieś po krzakach czy na domówkach u znajomych. Trzeba mieć ogromny problem ze swoją własną seksualnością by mieć problem z tym, że dorośli ludzie ze sobą sypiają.
  • Odpowiedz
@damienbudzik peklował mi córki pod moim dachem? XD Typie, ten gość "peklujący" ją ma prawdopodobnie więcej szacunku do niej niż ty sam. Jak można użyć takiego sformułowania o własnym dziecku? Co jest złego w tym, że z kimś współżyje? Stosunek dla kobiety jest czymś uwłaczającym? Synowi byś już pozwolil "peklować"?
  • Odpowiedz