Aktywne Wpisy
gadsh +37
Jestem już ponad 15 lat na wykopie (głównie przeglądałem, raczej mało się udzielałem) i nie wiem czy 15-lat poziom był wyższy czy ja byłem głupszy. Sekcja komentarzy na głównej (głownie, choć mirko też nie jest bez winy) , to jest niestety ale poziom człowieka o ograniczonych zdolnościach intelektualnych. Już nawet nie mówię o tym, że ktoś wstawi komentarz który udowadnia, że nie zapoznał się ze znaleziskiem który komentuje, ale 90% komentarzy jest
MajsterZeStoczni +187
Zmagam się od ponad 20 lat z depresją, Moja matka kończy za kilka dni 60 lat. Kupiłem jej smartwatch i oprócz tego stwierdziłem, że zrobie coś sam,od lat wiedziałem, że lubi Słoneczniki van Gogha, to namalowałem po swoemu
#depresja #tworczoscwlasna
#depresja #tworczoscwlasna
Pomijając już to, że zdjęcie nie jest jakieś super estetyczne, to i tak nie pokazuje nic wulgarnego ( ಠ_ಠ)
#niebieskiepaski #kiciochpyta #gownowpis
Bo liczy się to żeby była ukontentowana. Jeżeli ze mną nie jest to niech będzie z kimś innym.
Dużo osób naprawdę zesralo się przez zwykle zdjęcie, które jest po prostu średnio ładne, a przecież każdy ma prawo żyć po swojemu, mieć inne zdanie i jeszcze je wyrażać.
Jeśli ktoś się zesrał to na jej Instagramie, a tego nigdy nie widziałem - bo mnie ta aplikacja ani osoba nie interesują.
Chyba że akurat Ci się nudzi, to mea culpa :D Nie licz tylko, że pannica odpuści lub przyzna Ci rację.
@Bananek2: boskie :D +1
Z resztą patrząc na stronę w jaka to idzie panna mirabelka robi się coraz odważniejsza, a uczucie że ciągle ktoś lechta twoje ego uzależnia. Nie zdziwiłbym się jak któregoś dnia zrobi wgw czy cos
Sprawa jest prosta:
1) smuteczek wrzuca to zdjęcie na ig - gówno mnie to obchodzi.
2) smuteczek wrzuca to zdjęcie na wykop z pytaniem o opinie innych - rozumiem tych, którzy jej piszą, że ma zryty łeb - wszak sama prosiła o opinię
3) ty i inne postępowe osoby czepiacie się tych, którzy na jej zaproszenie powiedzieli jej co myślą - ograniczasz
Chociaż każda w podobnym stylu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kocham_wykopka: jaki jest mechanizm poprawy samooceny za pomocą udostępniania zdjęć własnego brzucha w internecie?