Niesamowita jest hipokryzja kobiet. Powiedzmy że mamy dwóch facetów: Chada i przegrywa. Oni mówią ta samą głupia rzecz, np. "pszczoły jedzo gunwo". U Chada będą głośno się śmiały i mówić że ma super poczucie humoru, a u przegrywa gorzki lincz i najwyżej cringe.
Nie byloby tak źle jakby dot. tylko humoru, bo okazuje się że możesz być pieprzonym geniuszem to i tak nie będziesz miał posłuchu czy szacunku bo masz niski wzrost i słaba szczękę.
To samo mamy życie w społeczności, będąc chadem/dziewczyną możesz z domu nie wychodzic, być aspołecznym to i tak będziesz mieć masę kumpli, a przegryw może pajacowac i robić wszystko a i tak każdy będzie mieć go w dupie, będzie siedzieć w samotności z innymi podobnymi.
Wygląd i geny to jedyna siła która ludzie szanują, wszystko reszta to cope i samooszukiwanie się. Bardzo mnie to denerwuje bo nie mam na to wpływu a niszczy to życie #blackpill
@100-letz: ale i tak znacznie rzadziej niż kobiety. Powiem ci przykład z mojego podwórka: W grupie 50 osobowej (10 kobiet) to 1 facet i 8 kobiet okazywały wobec mnie pogardę. I to się zgadza, bo w moim życiu kobiety znacznie częściej że mnie szydziły i okazywały nienawiść. Podobnie jest w sklepach czy reakcjach na ulicy - wyraz pogardy częściej widzę u kobiet, bo faceci z reguły mają wyrąbane. I nie
Niesamowita jest hipokryzja kobiet.
Powiedzmy że mamy dwóch facetów: Chada i przegrywa. Oni mówią ta samą głupia rzecz, np. "pszczoły jedzo gunwo".
U Chada będą głośno się śmiały i mówić że ma super poczucie humoru, a u przegrywa gorzki lincz i najwyżej cringe.
Nie byloby tak źle jakby dot. tylko humoru, bo okazuje się że możesz być pieprzonym geniuszem to i tak nie będziesz miał posłuchu czy szacunku bo masz niski wzrost i słaba szczękę.
To samo mamy życie w społeczności, będąc chadem/dziewczyną możesz z domu nie wychodzic, być aspołecznym to i tak będziesz mieć masę kumpli, a przegryw może pajacowac i robić wszystko a i tak każdy będzie mieć go w dupie, będzie siedzieć w samotności z innymi podobnymi.
Wygląd i geny to jedyna siła która ludzie szanują, wszystko reszta to cope i samooszukiwanie się.
Bardzo mnie to denerwuje bo nie mam na to wpływu a niszczy to życie
#blackpill