PS kody publikuję w ramach tagu #kodyodlubiekiedy który obserwuje ponad 2,1 tysiąca mirków (。◕‿‿◕。) Możesz mi napisać prywatną wiadomość to prześlę Ci spis aktualnych kodów na prawie 5 tysięcy złotych - na np. Booking, darmowe przejazdy taksówkami, hulajnogami, HBO Max, Flixbus, a nawet na odebranie gotówki na konto etc. ( ͡°͜ʖ͡°)
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
// Zaplusuj to Cie zawołam po kolejne kody do Wolt i Pyszne
Z okazji meczu Polska - Argentyna mamy kody po 10 złotych! #mecz
do Pyszne kod: POAWANS
do Wolt: MECZYK
Pamietajcie, że z Pyszne możecie uzyskać zwrot aż 35 złotych (tutaj info)) ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
➡️ Odwiedź źródło newsa bo jest tam więcej kodów i informacji o tym kodzie na stronie KodPromo.pl
(w Pyszne możliwe że limitowana liczba użyć, nie mam jak sprawdzic)
#wolt #woltkodyodlubiekiedy #pysznepl #pyszneplkodyodlubiekiedy #cebuladeals
PS kody publikuję w ramach tagu #kodyodlubiekiedy który obserwuje ponad 2,1 tysiąca mirków (。◕‿‿◕。) Możesz mi napisać prywatną wiadomość to prześlę Ci spis aktualnych kodów na prawie 5 tysięcy złotych - na np. Booking, darmowe przejazdy taksówkami, hulajnogami, HBO Max, Flixbus, a nawet na odebranie gotówki na konto etc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wolt działa w: #bydgoszcz #gdansk #gdynia #katowice #krakow #lublin #poznan #rzeszow #szczecin #warszawa #wroclaw #lodz
źródło: comment_1669817357ZzIekavPS0pYFRWvDPssh5.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/68962417/wolt-kod-na-10-zlotych-dla-starych-uzytkownikow-ja/
https://www.wykop.pl/wpis/62601193/pyszne-pl-30-zlotych-taniej-za-zamowienie-zaplusuj/
źródło: comment_1669819090lZbgwJutdkaHiTIjCZ5LDP.jpg
Pobierzźródło: comment_1669819623d8KHoSfuC0ZrbbZMJeqcrz.jpg
Pobierzźródło: comment_1669819618eOzTXKKrdZwHx04vqg8Gbx.jpg
Pobierz@magiarasta: @BenAffleck: To jak pisałem, chyba jednak szybciutko poszły :(
źródło: comment_1669828408qGYgPuGVsTwTRMv0DtxtFs.jpg
Pobierz