Aktywne Wpisy

rastafari85 +257
Jak miałem z 23 lata to odkryłem, że karnister to tak naprawdę kanister, człowiek w szoku był

patryk-wuwuw +359
#bekazberkowicza #bekazkonfederacji
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.
źródło: 9cd7a06cea0c3cfbe71a58c872238639304ed2fb99836b874e35de627e680f79
Pobierz

To są żyły czy może coś innego? Ten kulisty kształt mi nie pasuje do żył ale nie jest to twarde ani nic więc nie wiem
To samo mam na drugiej nodze w tym samym miejscu ale mniejsze plus jeszcze jedno przy kostce
#medycyna #kiciochpyta #anatomia
źródło: comment_1669710576L42glVgzfzrhu0qhtDtmaW.jpg
Pobierz