Wpis z mikrobloga

Ma ktoś skrypt na ognika z new balance (automatyczne zbieranie itemów) który działa w innych modach np Odyseja? @typbezkasy95 chyba miał, ja szukałem po ruskich i niemieckich forach i nikaj tego nie widziałem. A w tej j-----j Odysei jest tyle itemów schowanych w tekstrurach że bez tego chyba nie ma po co grać.

#gothic #odyseja #returning
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@typbezkasy95: no własnie sprawdzałem wszystko włącznie ze rosyjskim forum autora pluginu. no nic jakoś bede musiał sobie poradzić.
skrypt się ładuje - w okienku debugowania się pojawia, ale w pliku ini nic nie ma nawet słowa o pluginie...
  • Odpowiedz
@Badus: jest jakiś skrót klawiszowy, który wywołuje okno skilli. Koszta można ustawić w pliki ini. Albo to się odpalało shift + f5 albo samym f5. Albo może zagadywało się ognika, nie pamiętam. Skrót klawiszowy chyba też gdzieś w ini był.
  • Odpowiedz
@cien509: Nie dam rady, nie mam zainstalowanego nawet. A ten konfig z odpowiedzi wyżej nie pasuje? Mi zresztą głównie zależało, żeby wszystkiego umiejętności wycenić na 0 i je w dialogu/opcjach ognika odblokować już w grze
  • Odpowiedz
@cien509: A że całej gry? Na sefarisie według instrukcji do danego moda nie powinno być problemów. A jeśli menu ognika to to tylko jego skille do wykupienia są. Ciężko mi więcej pomóc z pamięci. Nazewnictwo z menu ognika w gothic ini jest.
  • Odpowiedz