Aktywne Wpisy

heheszek +132
Cebula to jest taki chad wśród warzyw że głowa mała...
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania

arkadi2020 +52
źródło: 1000005380
Pobierz

@Adamfabiarz:
10 litrów paliło mi benzynowe 3.0 w zakresie prędkości 160 - 200 km/h. Przy takiej jeździe jak Twoja 7. Duże silniki bywają bardzo oszczędne przy ostrożnej jeździe bo mają niewiele do roboty.
@Adamfabiarz Też chciałbym się dowiedzieć co chcesz powiedzieć przez "silnik się męczy" i co to za drgania jakby silnik chciał wylecieć z budy po jeździe na gazie
Dodame, że co prawda teraz po pół roku powoli odbudowuję swoje finanse, ale w momencie zakupu nowego auta ogołociłem się do 0 z oszczędności, bo auto kosztowało 69 000, a ja miałem budżet 60 000,
@BeatsByDre: Takim jak zalecany przez producenta - 0W20, a dokładniej oryginalny VW (de facto wytwarzany przez Shell). Pierwszą wymianę zrobiłem po przejechaniu 2 000 km. I będę się trzymać interwałów 11
Mam focusa co ma (raczej miał) 100 koni w gazie. I jazda tym po austradzie/ekspresówce to smutek i żal przez stopniowanie skrzyni ( ͡° ʖ̯ ͡°). Podziwiam, że Ci się chciało tak
Superb 2022 2.0 190 KM trasa 6,5 miasto 8. Owszem jak masz ciężką nogę to i 12 zje, ale podobnie będzie z Twoim kartonem mleka.
@Adamfabiarz: O pierunie, 115 i lewym pasem? Musisz być lubiany na autostradach