Wpis z mikrobloga

• 219
@posepny1 spadanie z wysokiego konia zawsze boli. Trzeba było tak nie rozgrzewać budowlanki do czerwoności, to by nie było tąpnięcia.
Swoją drogą ci wszyscy meblarze, kamieniarze, glazurnicy, schodziarze zarabiają jak kardiochirurdzy robiąc relatywnie proste rzemiosło.
Za łazienke wołają 15k, gdzie ma taki 2 tygodnie roboty. Nie będą zdychać z głodu jeśli zejdą do 8k. Oczywiście wszystko pod stołem bo podaków tam prawie nikt nie płaci.
  • Odpowiedz
W końcu xd bo znaleść robola do ogarnięcia bele czego to był zajebisty problem. Teraz mam trzech na już plus kogoś z Ukrainy kto jeszcze z ceny schodzi.
  • Odpowiedz
@posepny1: nie, nie brałem na zerowych. Nie, nie płaciłem też 4 rat tylko więcej.

Nadal nie wiem o co i jemu, i tobie chodzi, ale widzę, że nie znajdę wyjaśnienia. Zapomnij, nie było pytania.
  • Odpowiedz
@posepny1: spytałem ciebie bo kreujesz się tu na dość obeznanego w temacie, ale jednak przerosło cię to pytanie i to bardzo mocno widzę. Trochę dziwne bo przecież bardzo proste jest.

Jak już będziesz w stanie odpowiedzieć rzetelnie i na poziomie to możesz dać znać.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Krupier: xD kretyn by zrozumiał że jest 8 msc wakacji a w 2023 będzie 4 no ale niektórym z kredytem widzę takie rzeczy trzeba do potęgi podnosić najlepiej
  • Odpowiedz