Aktywne Wpisy

auto_reply +33
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +252
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

CZY SŁYSZAŁEŚ/AŚ o RALPHIE KAMIŃSKIM PRZED REKLAMĄ MCDONALDSa?
#dziendobry #kiciochpyta
źródło: comment_1669113311ARRiQt6TaauhvRwP7gINWy.jpg
Pobierz@SzubiDubiDu: no to serio trzeba było żyć w muzycznej piwnicy, aby o nim nie słyszeć
pewnie kolejny radiowy celebryta XD
@SzubiDubiDu: Aha, a słyszałeś o tym, że można słuchać muzyki poza radiem? On akurat w radiu nie tak czesto się pojawia, z tego co wiem, bo to raczej w niezbyt mainstreamowe klimaty uderza. Akurat z ludzi ktorych znam i go słuchają, to w dużej mierze muzycy, ale może wszyscy poznali go w McDonalds ( ͡° ͜ʖ ͡
Nigdy o nim wcześniej nie słyszałem więc byłem pewien, że to jakaś nowość z radia bo nigdzie indziej na niego nie trafiłem.
Ale za to pierwsze widzę reklamę.
Nie usłyszałem go w radio, chyba raczej przypadkiem na niego wpadłem i mega spodobał mi się jego głos
Uważam że gość ma zajebisty głos i szacun
No i tyle
@SzubiDubiDu: Przecież to stwierdzenie jest tak głupie, że o losie xD
I jeszcze nazwanie go "gwiazdą popu" xdd
źródło: comment_1669116948e1cujcs5XOziVk5aAJtL6P.jpg
PobierzMyślę, że jest on trochę znany, ja go lata temu nie wygrzebałem całkiem sam, tylko przeczytałem jakąś polecajkę, a od tamtej