Wpis z mikrobloga

@stanley88: wiadomo mirek, mam nadzieję, że rząd wprowadzi w końcu te licencje na robienie pizzy bo potem do zabawy pchają się tacy amatorzy i nie wyrabiają ciasta słuchając muzyki Ennio Morricone i wąchając skąpane w słońcu pomidory specjalnej odmiany występującej tylko w dwóch gminach pod Neapolem
@rafti77: zero bialka, woda, drożdże, trochę soli, trochę cukru, 7 godzin wyrastania ciasta. Ciasto wyszło super, kruchy spod, miękki w środku. Takie było planowane. Nie pamiętam w jakiej temp wypiekane. Bawią mnie niektóre komentarz ekspertów. Nie widzieli środka a juz krzyczą ze zakalec.
@Janek1903: @Papieszpolak6996:
@Ritowel11: @ananasowy: @xKrissowsky: @Middle-Earth:
Ale was piecze? Prośba była o wydanie opinii to wyraziłem swoje zdanie. Pizza ta nie stała obok włoskiej i jako pizza ogólnie jest słaba. Nie mówię, że moja najlepsza ale jak ktoś robi placek drożdżowy to niech nie nazywa tego pizza włoską. Jak tobie pierogi to nie mówię, że to kołduny. Jak robię kruche ciasto to nie nazywam tego biszkoptem,