Aktywne Wpisy
damienbudzik +132
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +109
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
Ja tę przypinkę jak zwykle dostałem jako ostatni, bo pewnie gdzieś z boku stałem, i albo z powodu mojego nieogarnięcia, albo coś trzymałem w rękach (nie pamiętam) przypięła mi ją koleżanka z klasy.
W sumie nawet przyjemne to było, gdy tak koło torsu mi gmerała i smyrała ręką, ehh.
#przegryw #przegrywpo30tce
Brzydki... Zależy jak definiować. Raczej przeciętny eh. Brzydszych od siebie widziałem z dziewczynami.
Przede wszystkim s----------e wywołane gnębieniem w podstawówce i słabym, powolnym temperamentem. Można to chyba kwalifikować jako zaburzenie psychiczne ehh.
Nigdy nie byłem normalny, nie znam tego stanu. O tym, że w całym swoim życiu nie dotknę dziewczyny, to już w podstawówce wiedziałem, co potwierdza że wywinąłem się od uczęszczania na WDŻ, bo wiedziałem, iż to nie jest wiedza,
@soyunmago: ale mi się przyjemnie zrobiło jak to przeczytałem
Dodam (bo może źle ten wpis zinterpretowałeś), że powyższy post nie jest jakimś wylewem żalu. Już się z tym wszystkim oswoiłem. Ot, zwykła randomowa anegdotka pisana w przerwie meczu.
Na ogół nie mam weny, a tu
zrobiłem ci mema ehh
Podstawówke nawet