Jakie były najbardziej p------e kreskówki/bajki jakie oglądaliście w dzieciństwie?
Ja oglądałam „Niezwykle przypadki Flapjacka”, nie pamietam już o czym były odcinki, ale dalej czuje lekkie obrzydzenie myśląc o tej kreskówce ( ͡°ʖ̯͡°)
@kocham_wykopka: no flapjack był porąbany, ale ja to lubiłem xD Z takich posranych bajek, to pamiętam taka dobranockę "kapitan sen" - to było dopiero nudne, schizowe i bez sensu
@kocham_wykopka: nie no co Ty normalna bajka dla dzieci a tak serio to uwielbiałem flapjacka porąbana i pełna pod tekstów była pora na przygodę i gumball xD
@kocham_wykopka: była taka kreskówka o braciach co sobie dokuczali(uśmiecy były podobne do twojej foty a jeden z braci był niebieski ( niestety zapomniałem nazwy) i jeszcze taka co się akcja działa w szkole, 4 kumpli i taki typowo zulowe poczucie humoru (rzyganie i dokuczanie żulom) i (tam akurat jeden był ciągle zakochany w jakieś Jessice, blondynka ala monroe)
Ja oglądałam „Niezwykle przypadki Flapjacka”, nie pamietam już o czym były odcinki, ale dalej czuje lekkie obrzydzenie myśląc o tej kreskówce ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#bajki #kreskowki #kiciochpyta #cartoonnetwork #disney #jetix #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: comment_1669025480qRgd2cN7xSN16vHFK0h5AN.jpg
Pobierzźródło: comment_1669025294Kf6Nwtzc8KQ7dXKutlATn9.jpg
PobierzZ takich posranych bajek, to pamiętam taka dobranockę "kapitan sen" - to było dopiero nudne, schizowe i bez sensu
źródło: comment_1669026492Q4MnE3VGN5SgBLTFZOtd4V.jpg
Pobierz@kocham_wykopka: Ja też ale nie oglądałem tego w dzieciństwie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) liczy się ?
HIP NOZA HIP NOZA
źródło: comment_1669031886hWvAQpce93jWVul1qeWlVh.jpg
Pobierzźródło: comment_1669036222tPJz31JYrxbrH26LUq5L7K.jpg
Pobierzźródło: comment_1669036613NxCTU1N0jggc2I8ZAzeB1W.jpg
Pobierz