Wpis z mikrobloga

Uwaga ALERT!! Po Bielsku Białej jeździ dwóch dziadów granatowym RENAULT kombi którzy wyglądają jak recydywiści. Chodzą od domu do domu kiedy większość ludzi jest w godzinach pracy i oferują pościel i garnki. Jeden siedzi w samochodzie i robi zdjęcia domów. Podobne motywy były w innych częściach kraju i zawsze w ten sposób robili rozpoznanie który dom okraść. Jak ktoś ich zobaczy to niech robi zdjęcie i podeśle
#bielskobiala
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maxbor555 obecnie wypelnianie ankiet podajac prawdziwe dane to trzeba byc glupim, bo nigdy nie wiadomo kto i w jakim celu wyciaga od ciebie dane. Dzis radio a jutro co innego i maja twoj plan dnia czy zwyczajow.

Ja na studiach wypelnialem ankiety piorem, charaktergstyczny kolor tuszu. Dostawalem ich duzo bo niby prace licencjackir, mgr, az po pewnhm czasie sie jarnelem, ze po tym latwo odnajda moja ankiete bez podpisu i okresla
  • Odpowiedz
@maxbor555 obecnie wypelnianie ankiet podajac prawdziwe dane to trzeba byc glupim, bo nigdy nie wiadomo kto i w jakim celu wyciaga od ciebie dane. Dzis radio a jutro co innego i maja twoj plan dnia czy zwyczajow.

Ja na studiach wypelnialem ankiety piorem, charaktergstyczny kolor tuszu. Dostawalem ich duzo bo niby prace licencjackir, mgr, az po pewnhm czasie sie jarnelem, ze po tym latwo odnajda moja ankiete bez podpisu i okresla
  • Odpowiedz
@ApuApustaja: A ja to potwierdzam. Było to już że dwa tygodnie temu, dwóch chłopów w aucie, niestety nie pamiętam czy opisywane, ale wyszedłem z domu i odjechali odrazu. Dodam że jest to ślepa uliczka.
Nie tylko oni, pojawia się więcej takich obserwatorów.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@efek: nie był na publicznej tylko na naszej (kilkaset metrów od publicznej) a auto było normalne bez kamer, nie jestem takim debilem żeby nie wiedzieć że mapy nie biorą się z kapusty. Raczej nie biorą się ze zdjęć robionych ukradkiem telefonem
  • Odpowiedz