Mam 27 lat, zarabiam 5000 zł netto. Jak chodzę na randki to większosć #rozowepaski na początku ochy, achy, a po kilku randkach jak mówię ile zarabaim to zaczynają traktować mnie jak śmiecia. Najlepsze, że same w większości nie zarabiają więcej, a czasami połowę tego co ja.
Co mam zrobić? Jakimś orłem nie jestem i do końca życia raczej będę kręcić się w okolicach tej średniej pensji. Gdybym był jeszcze za wygląd odrzucany albo coś innego... Ale za wygląd zawsze komplementy od dziewczyn dostaję.
Z mojej perspektywy (25 lat, Warszawa, bez nieruchomości na własność) to 10k minimum
@prerogatywa: W tym wieku to minimum 30k w tym wieku XD Eh, kolejny co nie wie jakie są średnie zarobki w tym kraju i, że jest trochę więcej miast niż warszafka.
@derton778: trafiasz na j----e gold diggerki. Nigdy nie mów im ile zarabiasz. Jeśli to pytanie pada na jednej z pierwszych randek to już wiesz co się dla tych lasek liczy najbardziej :) A zarobki masz całkiem spoko jak na wiek.
@derton778: Ale sam się chwalisz ile zarabiasz, czy Cię o to pytają? W sumie nigdy nie wiedziałam ile zarabia niebieski, dowiadywałam się praktycznie jak byliśmy w związku (mówię o obecnej relacji i przeszłych) Moja kumpela ma narzeczonego i nie wie ile on zarabia xd nikt nie pytał, nikt się nie chwalił. Dopóki starcza na wszystko to w sumie do czego ta informacja, a tym bardziej dzielenie się nią na pierwszych
@derton778 powiedz ze 10k przecież tego nie zweryfikują. Dodaj też że zbierasz na wycieczkę na Malediwy i szukasz kogoś z kimś mógłbyś razem pojechać i dlatego nie szastasz kasą. Bzyka ko gwarantowane ;)
po kilku randkach jak mówię ile zarabaim to zaczynają traktować mnie jak śmiecia
@derton778: no to masz powód żeby zerwać, chyba że chcesz być z taką, która Cię tak traktuje z jakiegokolwiek powodu. Także... same plusy.
Jak to jakaś seria i tak się dzieje za każdym razem, to zwróć uwagę że wspólnym mianownikiem wszystkich tych relacji jesteś Ty. Może przyciągasz materialistki, wydajesz się im lepszą partią bo wyczuwają że możesz
Co mam zrobić? Jakimś orłem nie jestem i do końca życia raczej będę kręcić się w okolicach tej średniej pensji. Gdybym był jeszcze za wygląd odrzucany albo coś innego... Ale za wygląd zawsze komplementy od dziewczyn dostaję.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem
@prerogatywa: W tym wieku to minimum 30k w tym wieku XD
Eh, kolejny co nie wie jakie są średnie zarobki w tym kraju i, że jest trochę więcej miast niż warszafka.
@derton778: Rzeczoznawca pożarowy - mam styczność z takimi na budowach, każdy albo był albo dalej jest strażakiem ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
XD #shitwykopsays
A zarobki masz całkiem spoko jak na wiek.
W sumie nigdy nie wiedziałam ile zarabia niebieski, dowiadywałam się praktycznie jak byliśmy w związku (mówię o obecnej relacji i przeszłych)
Moja kumpela ma narzeczonego i nie wie ile on zarabia xd nikt nie pytał, nikt się nie chwalił. Dopóki starcza na wszystko to w sumie do czego ta informacja, a tym bardziej dzielenie się nią na pierwszych
@derton778: no to masz powód żeby zerwać, chyba że chcesz być z taką, która Cię tak traktuje z jakiegokolwiek powodu. Także... same plusy.
Jak to jakaś seria i tak się dzieje za każdym razem, to zwróć uwagę że wspólnym mianownikiem wszystkich tych relacji jesteś Ty. Może przyciągasz materialistki, wydajesz się im lepszą partią bo wyczuwają że możesz
Dzisiaj podejrzewam że to będzie 10k+.
@prerogatywa: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD