@icojamamtuwpisac: @choochoomotherfucker Mam dokładnie to samo. Czytanie jasnego tekstu na ciemnym tle sprawia mi mega problemy - widzę potem wszędzie jasne kreski. Dlatego u mnie wszędzie jasny tryb i niech inni mówią sobie co chcą.
@Cin-Cin: Cholera o ile na telefonie mam ciemny motyw, bo mi wygodniej, zwłaszcza czasami jeszcze w łóżku coś poczytać, tak na kompie muszę mieć jasny. Nie wyobrażam sobie inaczej xD
odwalcie się od jasnego motywu - dla mnie te wszystkie darkomdy to najgorsze co mogli wymyślić i wpychanie i wszędzie gdzie się da - czytając jasny tekst na ciemnym tle wystarczy, że przeczytam ze 3 linie i wypala mi go w oczach
@icojamamtuwpisac: Jest powód dla którego większość systemów operacyjnych wspiera auto przełączanie dzienny / nocny. Trzymać się ciemnego nocnego motywu gdy w pomieszczeniu jest jasno i zza okien wali
@DavyJoness: @Dymass: Ja nie czaje, może wy w piwnicy żyjecie i nie jesteście przyzwyczajeni do światła. Jak może komuś przeszkadzać jasny ekran w dzień, gdy dookoła jest jasno i świeci słońce. Wzrok jest przyzwyczajony wtedy do jasności więc nie wiem jak komuś może ekran cokolwiek wypalać. Najoptymalniej jest zmieniać tryby a nie ciągle na nocnym siedzieć jak jaskiniowcy xD.
Zdjęcie zrobione z autobusu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#poznan #heheszki
źródło: comment_1668777262YeZzBB9oxZVmZrXOL4QA7q.jpg
Pobierz@icojamamtuwpisac: Mam tak samo, wychodzi na to, że mamy coś nie tak ze wzrokiem, skoro większość używa ciemnego motywu.
Dlatego u mnie wszędzie jasny tryb i niech inni mówią sobie co chcą.
montuję roletkę xD
źródło: comment_1668790986wetWjJAa9WAl0V9XyRXcvt.jpg
Pobierz@DavyJoness: Jak ktoś siedzi w piwnicy czy dzień czy noc to faktycznie trzeba cały czas nocny xD
@icojamamtuwpisac: Jest powód dla którego większość systemów operacyjnych wspiera auto przełączanie dzienny / nocny. Trzymać się ciemnego nocnego motywu gdy w pomieszczeniu jest jasno i zza okien wali
@xfin Wierz lub nie, ale dokładnie tak.