@K_eM1: ten kaszojad to też nie wiem po jaka udrękę został stworzony. Mam nadzieję, że o niego zadbasz i nie zasili szeregów tagu przegryw za te 15 lat czego Ci szczerze życzę.( ͡°͜ʖ͡°)
@sneakystairs: Te sklepy to porażka, takich perfidnych chamów dawno nie widziałem! Gość miał paczkę do odbioru i mu anulowali. Inny miał w doręczeniu i to samo. Inpost twierdzi że to on (kupujący) reklamował xD
@Moseva: tagomago i perfumeria (dwa osobne konta na allegro) rzuciły promke na perfumy 50%, w czasie trwania i stopniowego wykupuwania dodawali dostępne ilości po czym po zakończeniu sprzedaży rozpoczęli masowe anulowanie bo niby błąd systemu i wina klienta że widzi że obniżka duża i kupuje xD
Specjalna akcja podbicia pozycji aukcji w normalnej cenie przed black friday. Dzbany.
@Moseva @mbasasello W sklepie tagomago na allegro pojawił się perfum Versace przeceniony z ~200pln na 90. Informacja na tagu jak i pepperku (https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/598988 ) rozeszła się W M G N I E N I U O K A i zakupionych zostało kilkaset sztuk. Teraz sklep robi fikołki powołując się na błąd cenowy (mimo, że paczki zostały wysłane i lądują w Paczkomatach). Zwraca kasę, wysyła maile by nie odbierać przesyłek i sukcesywnie
@Moseva @kurlapejter dodatkowo spora liczba paczek zostala wyslana i dostarczona do paczkomatow, niektorzy odebrali a niektorzy maja "zareklamowane" (sklep dzwonil do inpostu podajac sie za kupujacego i reklamowal)
@kolej_ktora_jezdzila_po_psie: jak podawał jako kupujący? i to jest legalne? gdzie niby weryfikacja inpostu? ktoś sobie może dzwonić tak o i blokować każdemu paczki? XD
#perfumy #aferaversace
Bardziej się boje żeby nie trafiła na #atencyjnyrozowypasek
Specjalna akcja podbicia pozycji aukcji w normalnej cenie przed black friday. Dzbany.
@kurlapejter dodatkowo spora liczba paczek zostala wyslana i dostarczona do paczkomatow, niektorzy odebrali a niektorzy maja "zareklamowane" (sklep dzwonil do inpostu podajac sie za kupujacego i reklamowal)